Мечтата на всяка домакиня
popodopolo - напреднал
Вчера бях зад супермаркет Рила в Пловдив!Там Видима имат нещо като магазин,нямам идея дали не са дистрибутори!Доста въпроси зададох на жената с електронната цигара :-D :-D
Най евтините за мивка започват от 53 лева!Попитах я защо има такава разлика в цената с видимо същата батерия от 130 лв. и започна едно обяснение че едната била Ф45 а евтината Ф33,че едната била ръбеста а другата заоблена и имала някаъв клик с който се икономисвали до 50% вода,имало повече ръчна работа в по-скъпите!След това попитах как седи въпроса с гаранциите и ми каза капка да видиш по батерията звъниш и до 24 часа идва специалист който отстранява повредата!
Само не попитах за да е валидна гаранццията нужно ли е специалист да ги мотнира!
Спрях се на Видима и най вероятно оттам ще се пазарува защото ще взимам кухненски смесител,два смесителя за баня и един душ комплект и тя каза че ще има хубава отстъпка ако взема и четирите уреда оттам :rolleyes:
masterval - майстор
Миналото лято ми се наложи да пазарувам в Плевен. Имаше един щанд дълъг около 20 м с монтирани батерии. Навсякъде пише Видима по щанда, а цените - както при теб, мно-о-о-ого различни, като се загледах, видях между видимите батерии невидими китайски боклуци пак в сини кутии... А китайките не издържат на монтажа, камо ли на ремонт.
Дано не се набуташ в този филм!
silllveto - Майсторица
shadowman написа:
SoWhat написа:
За кухнята - Видима, накой модел на "Тека" или по-скъпа. И задължително да е по-висока и с извивка, а не скосена/под ъгъл/ за да може да се вкарват безпроблемно по-обемни съдове в мивката./

Нека да се има предвид, че колкото е по-нависоко смесителя толкова повече пръска вода извън мивката.
Става въпрос за извивката на лебедката, не само за височината на чучура.

Му, Интеркерамик не са ли китайски. Аз имам етажерка за банята, мн си я харесвам, мивките са на добри цени.

sepultura, "Рока-България", тва са "Фаянс". Като цени са като "Видима", но като качество са малко по-ниско. Имам и такива.
MamaMy - майстор
Интеркерамик са доста евтини, но май са български. До сега само една се прецака по моя вина. С един приятел я разглобихме и счупихме едната щипка на патрона. В магазина бяха така любезни да ми го дадат за 4 лв. Досега нямам други оплаквания. Редовно им чистя цедките от боклуци и песъчинки и те работят супер. Цедките ги подмених още като чисто нови. Бяха някакви пластмасови и не ми харесаха. Купих си от практикер едно пликче с 3 цедки и метални гривни
shadowman - майстор
MamaMy написа:
Интеркерамик са доста евтини, но май са български. До сега само една се прецака по моя вина. С един приятел я разглобихме и счупихме едната щипка на патрона. В магазина бяха така любезни да ми го дадат за 4 лв. Досега нямам други оплаквания. Редовно им чистя цедките от боклуци и песъчинки и те работят супер. Цедките ги подмених още като чисто нови. Бяха някакви пластмасови и не ми харесаха. Купих си от практикер едно пликче с 3 цедки и метални гривни

Тия са си баш мейд ин чайна.
silllveto - Майсторица
Интеркерамик може да е българската фирма вносител, подпомагаща китайската икономика :wink: Както са и Форма-вита.
MamaMy - майстор
Какво значение има каква е фирмата щом съм доволен? Ако беше българска с чужди собственици дали щеше да е по добре? Нали на всички такива печалбата се трансформира в загуба и изчезва на вън. Те не са дошли тук да ни правят богати, а да изсмучат всеки възможен лев и да си го изнесат там където ще си го харчат. Ние май трябваше да драпаме да станем дестинация където да си харчат парите изкарани по света :?
microamp - специалист
Здравейте
Да питам , че и на мен ми предстои купуване на смесител за баня и за мивка, тези едноръкохватковите не са ли много шумни и по-трудни за регулиране на водата. Не е ли по-добре да бъде с две врътки или няма проблем. Ако взема на видима моделите на “Sirius” – по евтината серия, дали ще имам проблем с тях. Някой ползвал ли ги е, ако да, да каже как е качеството, работата, шума, вибрациите...?
Мерси предварително колеги
mariayn - специалист
От мен само Тека или Видима всичко друго е боклук .
microamp - специалист
А можете ли да ми кажете нещо за тези "Сангра - еко". Някой чувал ли е за тях. Мнения?
Казват че са на Видима, ама като гледам върху тях не пише видима е само Сангра. Да не са некви "мейд и чайна"

Тема "Помощ за избор на батерия за мивка и две бани" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: