Мечтата на всяка домакиня
rum_sz - специалист
Проблем ли ще бъде ,ако направиш печката с цели страници?
zarkozarko - напреднал
Ами не мисля че ще е проблем. Но не знам как става вентилацията на фурната и от къде си взима въздух външния вентилатор. Засега плана ми е да е със страници до пода, за да се намали прахоляка.
rum_sz - специалист
zarkozarko написа:
Ами не мисля че ще е проблем. Но не знам как става вентилацията на фурната и от къде си взима въздух външния вентилатор. Засега плана ми е да е със страници до пода, за да се намали прахоляка.
Прави с цели страници,между долният край на плота и гоният край на печката остави десетина мм. разстояние за въздуха.На моя отдговорност :) :)
dpp - специалист
rum_sz, благодарско за личното първо!! Гледам и тук си се включил. :)
И аз се чудя това чекмедже да зема да го пусна до долу под фурната. Има обаче нещо друго, всичките ми шкафове в старата кухня са до долу и нивелирани с каквото дойде и ....всички вече са раздути от мокренето от пода, от прокапването от горе абе цъфнали са :(
Сега варианта специално за шкафга за фурната може да зема да го направя с 1 пластмасови крачета плоски по 5-10 мм за да има отстояние до земята - и това е вариант. Поне чекмеджето ще стане като хората, но дали по този начин фурната няма да има проблеми с циркулация отзаде - има гледам някви изисквания за отвори , отстояния..??

Тема "Чекмеджета на нивото на пода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: