Мечтата на всяка домакиня
kiril - напреднал
Кухнята определено ми харесва. Изчистените, ненатрапчиви форми в модерен урбанистичен стил, чудесно хармонират с нюансите на розово и виолет по стените. Озадачава ме единствено избора на цвят на плочките над плота. Тази охра не върви особено на останалите цветове. Ако е търсена прилика с цвета на самият плот, тогава един термо-гръб би бил по-удачен, въпреки "евтиния" варант.
Ще ме прощавате за критиките, но вероятно е професонално изкривяване - художник съм :-D
Като цяло обаче визуално е много приятно изпълнение :roll:
SHL - специалист
Стефан написа:
Ето още няколко снимки от моята кухня. Въпреки, че преди време пуснах някои от тях. Имам и още, от друг ъгъл. Това е кухнята, която използвам вече повече от 4 г, и е в ежедневен вид/ не е показна, като за списание /. Изработена е изцяло от мен - сам съм си бил и дизайнер, и проектант, и изпълнител.

А сега очаквам Вашите градивни критики и коментари!
Е сега вече ми харесваш. Доказваш че освен да приказваш, можеш и да работиш, което е рядко срещано. Поздравления за тази кухня. Явно си кадърен човек ( не се надувай сега.... :) )
Стефан - майстор
SHL написа:
Е сега вече ми харесваш. Доказваш че освен да приказваш, можеш и да работиш, което е рядко срещано. Поздравления за тази кухня. Явно си кадърен човек ( не се надувай сега.... :) )
Ще те разочаровам! Професията ми няма нищо нищо общо със строителството. Това ми е като хоби, когато ми е кеф да правя нещо. Което не ми пречи да имам собствено комплексно мнение за нещата!
Добрый день! Не очень хорошо понимаю по-болгарски! Но на фото изображена моя кухня. Если у вас будут вопросы - пишите (лучше по-русски). Речь идет о кухне с подсветкой.

Олег
Москва
velsi - Почетен майстор
Ха-ха! А сега де! :-D
masteradmin - майстор
Oleg, а у вас не осталось ли какого-нибудь снимке етой кухни ? Если есь, то у нас интерес большой. Я тебя модератор ето форум сделаю. Давай увидем :)
Вот ета моя кухня. И всё в ей я сделал сам.

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (131.05 KиБ) Видяна 5257 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (57.37 KиБ) Видяна 5257 пъти

Прикачен файл

17.jpg
17.jpg (66.83 KиБ) Видяна 5257 пъти

Прикачен файл

16.jpg
16.jpg (126.53 KиБ) Видяна 5257 пъти
Последна промяна от masteradmin на чет апр 19, 2007 12:12 am, променено общо 4 пъти.
velsi - Почетен майстор
OlegGast написа:
Добрый день! Не очень хорошо понимаю по-болгарски! Но на фото изображена моя кухня. Если у вас будут вопросы - пишите (лучше по-русски). Речь идет о кухне с подсветкой.

Олег
Москва
Дорогой, Олег, твоя кухня в каком смисле? ТЫ сделал, твой дизайн или у тебя кухня такая?
Emerald - модератор
Я тебя модератор ето форум сделаю. Давай увидем
Ауу, колко лесно ме заместват! :lol: :lol:

Нали ви казах, че снимките не са от списание- вие не вярвате. :lol: Взети са директно от личната му страница, но той сам ще ви я покаже- така и така ме е "проследил". :-D Всъщност, адреса на снимките е достатъчно красноречив.

Привет Олег! Прости, что воспользовалась твоими фотографиями- только в качестве образцовой кухни. Речь шла о том, что в монотонной по цвету и фактуре кухонной мебели, пространство между шкафами должно быть контрастным и интересным. Вот, в критике показаной розовой и продемонстрировала твою. :roll:
Emerald написа:
Я тебя модератор ето форум сделаю. Давай увидем
Ауу, колко лесно ме заместват! :lol: :lol:

Нали ви казах, че снимките не са от списание- вие не вярвате. :lol: Взети са директно от личната му страница, но той сам ще ви я покаже- така и така ме е "проследил". :-D Всъщност, адреса на снимките е достатъчно красноречив.

Привет Олег! Прости, что воспользовалась твоими фотографиями- только в качестве образцовой кухни. Речь шла о том, что в монотонной по цвету и фактуре кухонной мебели, пространство между шкафами должно быть контрастным и интересным. Вот, в критике показаной розовой и продемонстрировала твою. :roll:
Извините, что пишу по-русски. Я думаю, что речь идет о подсветке потолка. Если да, то в подсветке использованы новые светодиодные технологии. В свое время я купил их в Германии в магазине conrad. Вот и ссылка: http://www.conrad.de/goto.php?artikel=571576 . Такая подсветка мягко меняет свет в заданном спектре. При этом можно программировать длительность свечения того или иного цвета, а также способ перехода от одного цвета к дуругому. Новая технология позволила сделать такие лампы очень тонкими, что позволяет делать подсветку очень интересно.

Если будут вопросы - пишите!

PS! Между двумя полками на фото есть пространство в 5 см. Не обращайте внимание. Просто забыли сразу заказать добор. Сейчас эта вставка уже едет в Москву.

Моя кухня - кухня в моей квартире, где живут я и моя семья. А вот и сама квартира http://topall.cisg.ru

С приветом из Москвы

Тема "Нашата първа кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: