За съжаление колегата Shadowman е болезнено прав,а ако не можете точно да обясните на колегата който ще ги разкроява,ще берете ядове с голямата кошница.За 11 години по циркулярите съм виждал какво ли не,ама лошо е ако и кандодат монтажника не знае какво иска.Един съвет: Разкроя да ви го направи разкройчик,а не друго звено от мебелния бранш,понеже много грешки идват от самонадеяността на монтажници и кантировачи,относно свалянето на размерите.Извинявам се на колегите от тия звена,убеден съм,че има и изключения.
Не знам защо размазва така снимките

така и не можах да открия готова ъглова витрина за мястото до
вратата и оставих тази зелената,само за по-ясна представа.
Разликата във височината на горните шкафове над фурната се налага т.к. над тях ще минават кюнците

Шкафа от дясната страна на терасата-т.е. срещу аспиратора,
съм го поместила вместо камината за да не стои празно мястото там.
Искам нещо такова да представлява кухнята.
Уредите със сигурност ще са така подредени-просто няма друг начин.
Освен ако фурната не е на страната до хладилника,
но това противоречи на законите на Фън-Шуи за положителните енергии.Цветовете не сме ги измислили,но ще са комбинация ванилия и нещо тъмно

Почва се

Искам и да попитам

но кога според вас трябва да залепим тапетите-след като подготвим стаята за монтиране на кухнята и ламината нали?Ще пречат ли тапетите при монтиране на кухнята или по-специално на гръбчетата?
т.е. 1.избиваме си стеничката под прозореца
2.пробиваме си дупката за кюнците и за тръбите на парното
3.обличаме си кривите стени с гипскартон(страничните стени,които са се явявали външни на терасата)
4.ще сложим още един пласт изолация под прозореца,
че едни винкели при студено и мокро време оставят следи по стената-майстора ни все не приема съвети

5.правим тавана с гипс картон-ще си измислим някаква фигура
6.Ел.инсталация,ВиК и парно
7.шпакловаме, където е необходимо
8.може би ще боядисаме само усвоената тераса
9.тапети
10.ламинат
11. и сега трябва да се свалят крайните размери за кухнята-

12.сега някой ще си блъска главата да смята

13.ако стигнем до тук ще започнем да монтираме кухнята
14. това е желателно да свърши преди средата на юли!колкото по-бързо толкова по-добре,че с малко дете и голям тумбак е трудничко

Дано не изнервям някой с начина си на качавне на снимки,
но нещо не мога да се справя с оразмеряването според изискванията за големина на снимките на форума