Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Във всеки горен шкаф има мвханизам (предполагам) за по 200 пари...
Fortune - специалист
Furera написа:
Да хубава е ,но с тези еднакви по размер горни шкафове ми приличат малко на старите бели, кухни които предлагаха преди 30 години.
През 30 точно такива с клапващи механизми едва ли. По скоро това е новата тенденция, заменяща вече преекспонираното венге със светли тонове и засега акцентът хит е зелен лимон, като тази линия на хоризонтално ориентирани шкафове се пренася и в изтеглящи механизми (тандем, мета... боксове там специалистите знаят) и в долния ред. Шадоу е прав, че механизмите са скъпи, говорим за хефеле, блум, хетих, но разбирасе могат да се намерят и на поносима цена.

Разбира се това е мое виждане, за моя радост съвпада и със съвременните тенденции към минимализъм. Единствено от практична гледна точка не приемам лакираните повърхности в кухня, особено тези без дръжки с пуш механизми.
Fortune - специалист
shadowman написа:
Ние сме говорили и в друга тема, но не е задължително да са за по 200 :). Самия ти си предлагал механизми като разумно съотношение качество-цена.

А иначе просто се влюбих в този плот от Salex :). Изобщо предлагат много добри неща, дори и принт върху плоскости :). Но са в Бургас и отскоро в София май.
maroka - специалист
Fortune написа:
shadowman написа:
Ние сме говорили и в друга тема, но не е задължително да са за по 200 :). Самия ти си предлагал механизми като разумно съотношение качество-цена.

А иначе просто се влюбих в този плот от Salex :). Изобщо предлагат много добри неща, дори и принт върху плоскости :). Но са в Бургас и отскоро в София май.
От доста време са и в София, отделно искам да те поздравя: ти си първият потребител копнал линк от Дибла и впоследствие да е дал източника :2thumbs:
Fortune - специалист
maroka написа:
От доста време са и в София, отделно искам да те поздравя: ти си първият потребител копнал линк от Дибла и впоследствие да е дал източника :2thumbs:
Ама аз съм от Варна :).
Надявам се да са на изложението Трите ключа ат 5.11 да си понапълня очите.
maroka - специалист
Fortune написа:
maroka написа:
Ама аз съм от Варна :).
Надявам се да са на изложението Трите ключа ат 5.11 да си понапълня очите.
Видях, че си от Варна :)
Дано да са там :)

Тема "Бъдеща кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: