rum_sz написа:КОЙТО ПОРЪЧВА МУЗИКАТА ТОЙ ПЛАЩА. ЗАТОВА Е ПОРЪЧКАКой е казал, че е по-лоша?.Н мен правилата и стандартите ми са ясни.Но и аз плащам данъци ,винетки , вода ,телефони , лекаства , наеми, осигоровки,лоссък данък,зареждам колата с гориво ,иАЗ искам да съм бял човек.За съжаление все още в очите на клиентите сме прости ДЪРВОДЕЛЦИ.Когато ввсички изленем на пазара с еднавки цени тогава ще дойде уважението към нашият труд .Нека всеки да си направи труда да сметне ,какво е вложил , катто пари за да си развие бизнеса с каво е лишил СЕМЕЙСТВОТО ДЕЦАТА за да постигне нещо.С КАВО НАШАТА ПРОДУКЦИЯ Е ПО ЛОША ОТ ДРУГИТЕ.
Жалкото е, че явно дълго време сме били в един строй, който е възпитавал и вкусовоте ни. Сега в ерата на лесно достъпна информация е достатъчно едно кликване за да се разгледа какво се прави по света.
И няма как всички да излязат с еднакви цени.И какво лошо има в това да си дърводелец? Това е една от най-уважаваните от мен професии, но много не ми е ясно защо се обиждаш на дърводелец. Ти как би искал да те наричат - мебелист? Има достатъчно голяма пазарна ниша за такъв тип продукция.
Нали разбираш, че са необходими много големи вложения за да се направят някои от новите неща, а и клиентите с такива финансови възможности са ограничени.