Liubo3, аз само ще кажа нещо покрай крепежа. Значи една кухня изпълнена с обков на блум, обикновени панти с дюбел, обикновенни водачи за чекмедже на блум, закачвачки и шина за тях ще излезне има-няма 100 лева отгоре (грубо) като включвам и крака волпато а не измислените (предимно турски) и нестабилни съставени от 3 части. Една панта е 1,12, водачи са от 3,5 до 4,5 (винаги показвам на хората как мога да изкривя и вържа на възел водач за чекмедже на самет, данко, деконт, ферари... при блум или грас го няма това, краката са по 50 стинки. Ся всеки си избира с какво да работи и хората общо взето се доверяват на майстора.
Съгласен съм с теб.Базисната цена на което и да било изделие ми е със евтин крепеж, но винаги предлагам и цена с по качествения.
Както сам каза, за някой неща разликата е минимална.
MiroG искаше в тази тема бъдещи поръчители на мебели да могат да се информират кое е качествено и кое не чак толкова.Определено не подходи добре но поне се поправи по късно.Предлагам да не мърсим повече темата и наистина да бъдем по приветливи и отзивчиви към питащите в опитите си да узнаят от кое могат да се правят компромиси и от кое не.
Според мен shadowman ще е най полезен.Знаещ е, отзивчив и не е заядлив