• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Liubo3, аз само ще кажа нещо покрай крепежа. Значи една кухня изпълнена с обков на блум, обикновени панти с дюбел, обикновенни водачи за чекмедже на блум, закачвачки и шина за тях ще излезне има-няма 100 лева отгоре (грубо) като включвам и крака волпато а не измислените (предимно турски) и нестабилни съставени от 3 части. Една панта е 1,12, водачи са от 3,5 до 4,5 (винаги показвам на хората как мога да изкривя и вържа на възел водач за чекмедже на самет, данко, деконт, ферари... при блум или грас го няма това, краката са по 50 стинки. Ся всеки си избира с какво да работи и хората общо взето се доверяват на майстора.
Liubo3 - специалист
shadowman
Съгласен съм с теб.Базисната цена на което и да било изделие ми е със евтин крепеж, но винаги предлагам и цена с по качествения.
Както сам каза, за някой неща разликата е минимална.

MiroG искаше в тази тема бъдещи поръчители на мебели да могат да се информират кое е качествено и кое не чак толкова.Определено не подходи добре но поне се поправи по късно.Предлагам да не мърсим повече темата и наистина да бъдем по приветливи и отзивчиви към питащите в опитите си да узнаят от кое могат да се правят компромиси и от кое не.

Според мен shadowman ще е най полезен.Знаещ е, отзивчив и не е заядлив :thumbs:
trevora - специалист
Liubo3 написа:
"П.П.Мисля ,че е редно като използваш снимка от даден сайт ,на дадена фирма,най -малкото е да споменеш фирмата или поне да поискаш разрешение.Някак си не е етично да публикуваш нещо което не е твое.

TREVORA, за миг си помислих че се заяждаш със мене :wink:
Благодаря ти за комплимента.Снимките са само на мебели правени от мен и от брат ми.И малките правим красиви неща понеже познаваме алуминия мдф профилите, кадърни сме и имаме усет за красота както и желание за оптимално качествена работа.

Инъче всичко е от кроношпан и крепеж на Кента.Уви нямам клиенти с възможности като твоите но като за работа от "боклуци" мисля че се получават дебре нещицата накрая :2thumbs:
Не ,не говоря за снимки в тази тема,грешката е моя,става въпрос за снимка качена в друга тема,касаеща алуминиевите кантове.
П.П.Не става въпрос за малки и големи,става въпрос,че специялно в мебелното производство,база за сравнение на цените няма как да има.Всеки работи различно,ползва различен обков и материял.
Успех ви желая да се развивате,щом имате желание,няма начин да не успеете! Но всичко е коректност!Доволен клиент пак ще се върне,независимо от цената!
rum_sz - специалист
!Доволен клиент пак ще се върне,независимо от цената!

:finga:
DTIvanov - специалист
Смятам, че доволният клиент е доволен и от цената (получил е най-доброто за парите, които е платил) :)
rosso m - специалист
Абе каквито клиентите такива и майсторите
rum_sz - специалист
Мой познат определа цената ,според златните ланци и скъпата кола.

После следват страшни ,логически мисли.

Аз работя ,толковова гсдини и цял ден гълтам мръсотий,и нямам тази кола и толкова злато по мен........ЗНАЧИ ТОЗИ ЧОВЕК ПОТЕН ,НЕ Е ПИЛ ВОДА. ТОЙ Е КРАДЕЦ С БЯЛА ЯКИЧКА........Режи му главата с цена.
Последна промяна от rum_sz на ср ное 24, 2010 9:45 pm, променено общо 1 път.
Liubo3 - специалист
rum_sz
И Аз се сещам за един такъв фимраджия.Все пак не е спрял да работи. Клиенти всякакви и нравите им различни.Някой просто не приемат уж ниска цена понеже не можя тяхната кухня да струва "само" 2-3000 лева :lol:

trewora, онази снимка я свалих от нета с търсене по изображение.Човека пита какво мислим за Ал. обкантването на вртаички и реших да му предложа хубава такава за да види каква красотичка може да му стане кухничката.Не съм имал намерение да правя на някой реклама нито пък съм ущетил някой като съм прикачил снимката му за да покажа как изглежда на яве добре реализирана идея :)

Темата има напредък, струва ми се че започва да се развива....
popov - помощник
Здравейте!!!
Да попитам занимаващите се с това - 2700 лв. Реална цена ли е за кухненски шкафове с врати масив дъб? Става въпрос за около 3 метра долни и горни шкафове без включен плот и гръб.
Мерси предварително!!!
MiroG - помощник
Liubo3 написа:
MiroG искаше в тази тема бъдещи поръчители на мебели да могат да се информират кое е качествено и кое не чак толкова.Определено не подходи добре но поне се поправи по късно.Предлагам да не мърсим повече темата и наистина да бъдем по приветливи и отзивчиви към питащите в опитите си да узнаят от кое могат да се правят компромиси и от кое не.

Според мен shadowman ще е най полезен.Знаещ е, отзивчив и не е заядлив :thumbs:
Liubo3 мисля че много правилно си ме разбрал. В началото найстина подходих малко по остро за което пак се извинявам. Нека темата бъде за детайлното разглеждане не материали и цени /това беше моята идея/. Друго мнение което ми хареса е, че клиента е доволен тогава когато знае за какво е платил и какво е получил. Знам че има и други форуми където се обсъждат материали но нека дадем инфо на хората на който им предстой да се сблъскат с това едно разяснение наистина с кое може да се направи компромис в качеството заради цената и с кое не е желателно.
В момента съм се захванал да си правя обзавеждане в спалнята, и смятам да отворя подобна тема със снимков материал и цени.
Благодаря на всички за изказаните мнения и се надявам темата да се доразвие.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Колко струват мебелите в кухнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: