Мечтата на всяка домакиня
plamen_milan - напреднал
съжалявам за качеството на снимките но нямам фотоапарат

Прикачен файл

IMAG0221.jpg

Прикачен файл

IMAG0220.jpg

Прикачен файл

IMAG0219.jpg
SoWhat - специалист
Пералнята /като модел/с по-малка дълбочина ли е от стандартната?
ZEDYCUS - майстор
Следите около канта са от лепилото, взимаш обикновена газ за осветление и ги забърсваш.
Пералнята му е 52см дълбока, по горе е писал размера.
Канта или Пвц с хелмитекс или хартиен с ютията, но не издържа много във времето и се люпи.
miliad - майстор
От къде почна и къде стигна? :-D
Честито.С кеф да се ползва.
plamen_milan - напреднал
Благодаря ти!Е има още какво да се прави но след 2 месеца.Днеска се оказа,че ще мога да си
взема вратичката и челото на чекмеджето.Както казах едното е моя другото тяхна грешка.Взех и кант и утре ще си взема хелмитекс както ме посъветва ZEDYCUS.След това плана е есента като има възможност да си закупя печка и аспиратор,да направя шкаф за аспиратора и шкаф до печката която няма да е за вграждане.Другата ми цел е следната: вратопрозорецът ми е свален,но не е избит,а е вдигнат с 2 тухли ютонг и има плот.Сега мисля да премахна плота и ютонга и да си измисля маса за там,за да мога да използвам и терасата като пространство.Избиването на бетона не е вариант,защото има теракот и ще стане грозотия.Имаше в началото на темата реплики за "благодарността".Искам да благодаря на всички за указаната помощ и по принцип като цяло на форумът,че го има.Без него едва ли бих се наел да започна каквото и да е било.Сигурно имам доста пропуски,но за сега съм доволен.Ако се получи някакъв дефект в следствие на моята некомпетентност непременно ще споделя,за да може следващият ентусиаст да го избегне.
Поздрави от мен.Скоро ще има снимка с новата вратичка :)
dpp - специалист
Браво градски!
Напук на всички си се справил добре. Довърши и дай финални снимки! :roll:
plamen_milan - напреднал
Финалните ще бъдат минимум след няколко месеца,че сега съм и затрупан от работа.Но като цяло това беше трудната част.Мога да я снимам завършена на този етап с водобраники и т.н.
но с телефона не мога да я хвана,но утре ако имам време ще я щракна.Вече и имам 1ви поражения,майка ми нарани плота.Не зная какво е изтървала върху него,но и не ме интересува
защото иначе ще се изнервя още повече :)

Тема "предстой ми направата на кухненско" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: