Мечтата на всяка домакиня
ibogdanov - специалист
skartalov написа:
...

Основния ми поминък е произвоство на CNC рутери. :-)

иххх идеална ти е машинката ! аз ползвам една маса на Аристо... но изобщо не може да се мери с това което правиш :)
ние режем предимно картони и тънки пластмаси
еваларката за мишинката !!!
а и твоето надали е толкова скъпо като аристо'то
silllveto - Майсторица
maroka
Трогната съм от вниманието, че си разгледал снимковия ми материял и че отдели време да напишеш този дълъг пост адресиран към моя милост. Прочетох го внимателно (както бях прочела и темата), но едиственото, което си написал във всеки параграф е че не чета и още, че не чета.
Това, което ти не си разбрал е че не претендираме за прелестност, а за особености на съответните помещения и изисквания за функционалност. А дизайна си е работа на други хора. В никакъв случай не съм обидила Скарталов (не четеш, щото това е в другата му тема).
Хвалби към Шадоумен - явно търсиш подкрепа.
И знаеш ли кое е тъпото? Винаги се намира някой като теб да ни обяснява колко сме незначителни и смешни.

sasooooooooo, ма ти статистик ли стана :wink:
maroka - специалист
silllveto написа:
maroka
Трогната съм от вниманието, че си разгледал снимковия ми материял и че отдели време да напишеш този дълъг пост адресиран към моя милост. Прочетох го внимателно (както бях прочела и темата), но едиственото, което си написал във всеки параграф е че не чета и още, че не чета.
Това, което ти не си разбрал е че не претендираме за прелестност, а за особености на съответните помещения и изисквания за функционалност. А дизайна си е работа на други хора. В никакъв случай не съм обидила Скарталов (не четеш, щото това е в другата му тема).
Хвалби към Шадоумен - явно търсиш подкрепа.
И знаеш ли кое е тъпото? Винаги се намира някой като теб да ни обяснява колко сме незначителни и смешни.

sasooooooooo, ма ти статистик ли стана :wink:
Пак не си чела, къде казах, че ти си обидила някой ? :) Съесеееем други хора бяха :)
И спокойно, не търся подкрепа в написаното от мен за конкретен потребител е...винаги съм сам на тръстиката :) Просто си казвам мнението, лош опит за интерпретация. Никакъв усет нямаш :)

Айде стига от мен, лека вечер :)
silllveto - Майсторица
...лош опит за интерпретация. Никакъв усет нямаш
Е от тва по-голяма обида няма.
Ако не си разбрал на хората не им пука за мнението на другите (единствено търсят одобрение), та ако си разбрал никой не пита за него нито теб, нито мен. За това не е необходимо да правиш анализ на другите, било то адекватен, или не. Това "право куме в очи" е някакъв селски мит. Трябва да си любезно лицемерен, щото обикновено не си по-велик от другите, за да ги квалификацираш. Че си по-интелигентен е Божи дар (както и красотата), така че не е нужно да го демонстрираш. С две думи искам да ти кажа, че ти имаш усет, но просто не си чел и се нахвърляш към хора, които не заслужават.
maroka - специалист
silllveto написа:
...лош опит за интерпретация. Никакъв усет нямаш
Е от тва по-голяма обида няма.
Ако не си разбрал на хората не им пука за мнението на другите (единствено търсят одобрение), та ако си разбрал никой не пита за него нито теб, нито мен. За това не е необходимо да правиш анализ на другите, било то адекватен, или не. Това "право куме в очи" е някакъв селски мит. Трябва да си любезно лицемерен, щото обикновено не си по-велик от другите, за да ги квалификацираш. Че си по-интелигентен е Божи дар (както и красотата), така че не е нужно да го демонстрираш. С две думи искам да ти кажа, че ти имаш усет, но просто не си чел и се нахвърляш към хора, които не заслужават.
Не съм искал да те обидя с нищо :) Щом така го приемаш ...потърси причината в себе си :)
Не мога да съм лицемерен, винаги съм откровен...съжалявам лицемерните хора.
Не правя анализ, а просто съпоставка с обективната реалност :)
Не демонстрирам нищо ...а че не съм чел...да права си - откри топлата вода :)

Повече постове в темата не мисля да правя... :)
ronik - специалист
skartalov написа:
..."Какви шкафчета за баня харесвате?"...
За баня под 15 м² - никакви.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ronik написа:
skartalov написа:
..."Какви шкафчета за баня харесвате?"...
За баня под 15 м² - никакви.
:-D
Niky77 - специалист
Към модератора - от цялата тема май трябва да остане само първия пост! Всичко друго е междуличностни дрънканици. СОРИ!

Тема "Направа на вратички от МДФ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: