Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Навремето същата лайстна я монтирахме и отзад ама се оскъпява. Силикона държи здраво, не използваме шибки макар да, че и това е вариант.
kendal - специалист
благодаря за отговора, желая ти успех в бизнеса че като гледам как е при нас...
cerrone - специалист
shadowman комплименти. Рядко ми харесва кухня на снимки, но тази изглежда добре =D>
DTIvanov - специалист
Шадоумен комплименти отново :yawinkle: . Само едно питане: как се охлажда хладилника?
shadowman - майстор
Отзад няма гръб, таваните са по къси и отдолу има метална решетка. Всичко е описанов схемата за монтаж.
DTIvanov - специалист
Това ясно, не съм си и помислил, че няма да го направиш както трябва, но това, което ме притеснява е, че няма разстояние между тавана на помещението и шкафовете, т. е. отзад добре, но като стигне до тавана топлия въздух как ще циркулира? :?:
shadowman - майстор
Не е баш до тавана, някъде 40-50 мм има до него, а той даваше разлика около 30 мм от край до край. Предполагам, че няма проблем понеже до сега не са ми са се обадили за да кажат, че има проблем а са ми комшии.
cerrone - специалист
shadowman написа:
.....и отдолу има метална решетка.
Като казваш, че отдолу има решетка каква по-точно имаш предвид? От онези които се монтират по принцип отпред на цокъла? Интересно ми е защото при мен мисля да кача чекмеджето под печката върху нея и си мисля каква вентилация да й осигуря на новото място :? Ако сложа подобна решетка на дъното под пецата май ще осигуря някаква вентилация.
Здравейте, ще използвам темата да се обърна към shadowman....тъй като се оказва, че не мога да изпращам лични съобщения. shadowman до колкото разбрах се занимаваш с изработка на кухни. Би ли ми дал някакъв телефон или e-mail за връзка с теб. Лек ден!

Тема "Една нова куФня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: