Мечтата на всяка домакиня
ZEDYCUS - майстор
Вторият вариант и на мен ми допада повече, имай напредвид за газовата бутилка шкафа трябва да е поне 35х35см широчина чист размер вътрешен, да се събере бутилката. Не забравяй и зад вградената съдомиялна да няма обратни тръби и контакти, че няма да се събере под плота. :partyman:
Бен - напреднал
ZEDYCUS написа:
Вторият вариант и на мен ми допада повече, имай напредвид за газовата бутилка шкафа трябва да е поне 35х35см широчина чист размер вътрешен, да се събере бутилката. Не забравяй и зад вградената съдомиялна да няма обратни тръби и контакти, че няма да се събере под плота. :partyman:
Усещам как ще трябва някое супер изпълнение за газовата бутилка, обаче ще трябва да го измислят, нямат избор просто. :?
За съдомиялката ще гледам. :yawinkle:
И като гледам как на всичко ме учите, май да вземете да обясните как и сама да си спретна шкафчетата и да се почвам. Нали форума е "направи си сам", а аз мисля да се включа само в боядисването и реденето на ламината. :lol:
pipilica - майстор
Мдаа много добре става, тая вечер ако изровя от компа разни проекти ще кача.
И друго за шкафа с газовата бутилка на дъното трябва да има няколко дупки Ф35-40мм.
Къде отиде стената между кухнята и терасата.
Бен - напреднал
pipilica написа:
Мдаа много добре става, тая вечер ако изровя от компа разни проекти ще кача.
Къде отиде стената между кухнята и терасата.
Стената остана 30см.- толкова дават да се маха.
За проектите ще съм много благодарна.
Надявам се, днес да ми остане време и да направя проекта и на KitchenDraw, макар, че до тук опитите ми са супер неуспешни.

Тема "Помощ за една кухня!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: