• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 27
Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Ся ще правя почти същата (като цветове).
prascho - майстор
Като си готов може да качиш една снимка.

П.П. В момента ползваме пералня с горно отваряне и е ок. Аз лично предпочитам с горно.
prascho - майстор
За трапезария с размерите 4,44х3,05м /около 13,3м2/ ако изпраскам трапезна маса 160/200/х80х76h с шест стола се притеснявам да не дойде много голяма. Може би маса с размери 120/150/х70х76h с четири стола /опция за още два/ ще пасне по-добре.

П.П. Стаята има преход от 80см към кухня. Допълнително две стандарти врати и една балконска врата.
dadko - майстор
Тази маса 160 х200 направо ми изглежда огромна за това помещение. И с тези размери не 6, а 10 стола могат да се съберат. Според мен по- добре малко по- малка маса, която да е "- разтегателна"- да има добавка, с която в случай на необходимост да стъане по- голяма.
Е, ще е тесничко за тези 10 стола, които съм сложил...

Прикачен файл

ROOM_444X305_v2.JPG

Прикачен файл

ROOM_444X305.JPG
prascho - майстор
Човек, ти ме разби. Явно с тези наклонени черти не става ясно.

Едната маса е 160х80х76h, като има възможност да се разтегне до 200х80х76h.
http://www.aron.bg/catprod_82/product_5167.html

Втори вариант е с маса 120х70х76h, като може да се разтегне до 150х70х76h.
http://www.aron.bg/catprod_82/product_8099.html

Наясно съм с негативните мнения за 'Арон', но първата маса я видях вчера след работа за 5 минути и ми се стори доста стабилна.. Недостатък на двете маси е липсата на механизъм, който да прибира допълнителния плот. С две думи, той се поставя ръчно. Също така цветът на ореха на този полски производител е малко по-различен. А пък столовете /седнах на два/ не ми се видяха удобни. Сякаш дамаската им е само 1-2 см и ръмби. Столовете в 'Айко' са по-удобни, но пък там няма маса, която да ми хване окото под 300лв.
dadko - майстор
Така го разбрах- 160/200/х80х76h- че размерите са 160/200, с височина 80
prascho - майстор
Как и да е...

Притесненията ми са да не смачка голямата маса помещението. Само да се бутам в столовете. Все пак имаме маршрути:

коридор - трапезария - кухня /основна артерия :) /
трапезария - балкон
трапезария - второ помещение
siz - напреднал
prascho вкъщи е отворено пространство кухня,трапезария и хол.Получават се 2 правоъгълника един до друг, единият е 21кв кухня и трапезария,а другият 25кв хол.

Кухнята е 9кв и 12кв трапезария в която имаме ъглов диван,маса 140х80см с 3 стола. При разпънато положение става 200х80 и се събират 10 души.
prascho - майстор
Мда, в конкретния случай ми се вижда добре масата да е с габарити 140х70 или 140х80 с евентуално разпъване до 200мм. Повече не е нужно.
prascho - майстор
Някой знае ли какво става с Shadowman. Преди 2 месеца му писах и още не ми е отговорил за кухнята....
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 27

Тема "Разпределение на мебели в кухня ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: