Мечтата на всяка домакиня
mlado-maistor4e
- специалист
62 мнения в "кухня"
Emerald
- модератор
shadowman написа:Я кажи пак от коя страна ще трябва да е кухнята, че много спорове за нищо имаше.Ти защо задаваш глупави въпроси? Жената няма претенции от коя страна да е, но има пожелания за мека мебел и функционалност. На схемата и стеничката с хладилника е 70 см. и не 1.50. Не разбирам какви са тези абсолютно несъразмерни планове, които изобщо не отговарят на изискванията и.
elby75
- специалист
Няма значение от коя страна ще е кухнята стига да ми хареса,като разпределение.В момента обмислям вариант да спусна тоалетната до края по дължината на стената,колкото се може по -малко дълбока и там да сложа ппералнята .Вчера видях мивка под ,която се вгражда пералнята и искам да остане малко място за разни джунджурии,което да е затворено с параван,преграда или нещо подобно..
Общо взето вариант 1 на 2метра по дължината на коридора.До нея вратата на кухнята и оттам нататък вече е пълна мистерия.
Варианта по-горе също остава.Общо взето това е.
Това е.Теснотия.
А колкото до споровете,надявам се да родят един пркрасен проект.
Общо взето вариант 1 на 2метра по дължината на коридора.До нея вратата на кухнята и оттам нататък вече е пълна мистерия.
Варианта по-горе също остава.Общо взето това е.
Това е.Теснотия.
А колкото до споровете,надявам се да родят един пркрасен проект.

shadowman
- майстор
Emerald написа:Да не би да съм ти вече "любимец"?shadowman написа:Я кажи пак от коя страна ще трябва да е кухнята, че много спорове за нищо имаше.Ти защо задаваш глупави въпроси? Жената няма претенции от коя страна да е, но има пожелания за мека мебел и функционалност. На схемата и стеничката с хладилника е 70 см. и не 1.50. Не разбирам какви са тези абсолютно несъразмерни планове, които изобщо не отговарят на изискванията и.
Искам да спомена следното за да сме наясно, преди Елби да пусне темата тук аз и направих два проекта, но кореспондирахме на лични, затова след третия проект питам къде точно за да може четвъртия да точния. Единствения размер който съм объркал е този до хладилника, той е 700 мм, а аз съм задал 950 мм което не е толкова фатално, че да ми пишеш по-този начин.
Ето схемата на Елби, ще потрета, че съм задал 3000 мм от стаята за да се вижда по-добре кухнята, а не 5300 мм както е написано. Ако трябва заради теб ще задам стаята с точните размери, специално зарди теб.
Ще ти задам и друг глупав въпрос (ще ги повторя), къде видя пералнята в проекта? Също така смятам, че не е нужно да си говорим на въпреки заради дребни неща.
Елби, би ли дала разтоянието от вратата до ъгъла (вратата на кухнята). Дали там има място за хладилник?
Emerald
- модератор
Видях и това което и беше направил преди. Колкото и да е банално, поне не беше толкова абсурдно.
Ти по-добре оправи разстоянието, сложи врата и маса в тази кухня и погледни реално би ли могло подобно нещо да съществува!
А пералнята я има в момента там където ти си сложил на твоята схема хладилника. Виж втората снимка на втора страница. То не си личи разбира се че това е същото място, защото бая си си попреувеличил площта. Дадох ти я като пример за да се усетиш, че един хладилник не може така да хлътне в онова място.
Ти по-добре оправи разстоянието, сложи врата и маса в тази кухня и погледни реално би ли могло подобно нещо да съществува!
А пералнята я има в момента там където ти си сложил на твоята схема хладилника. Виж втората снимка на втора страница. То не си личи разбира се че това е същото място, защото бая си си попреувеличил площта. Дадох ти я като пример за да се усетиш, че един хладилник не може така да хлътне в онова място.
shadowman
- майстор
Тази пералня... направил съм това което иска Елби, дали има хладилник или пералня е решение на клиента, а точно в този момент прасве проект без пералня. Ще повторя че съм направил грешка с размера, но какво толкова е важно това, Елби знае как стоят нещата у тях, и все пак го правя за нея, не за теб.
shadowman
- майстор
За да няма пак някакви недоразумения ще кажа, че не знам дали има място до вратата за хладилник, също така и не знам колко е размера на гърба на тоалетната, вместо столове може да се сложи кухненски ъгъл (мека мебел), също така хладилника ако има място за всичко може да се сложи там където сега е пералнята. И да се знае, че това е все пак някакъв проект, а не крайно решение, последната дума е на клиента!
Друг вариант е кухнята да е между двата стени (тоалетна и другата).
Друг вариант е кухнята да е между двата стени (тоалетна и другата).
Тема "кухня" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература