• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
mlado-maistor4e - специалист
на каква програма правите обзавеждането ? :?
shadowman - майстор
Я кажи пак от коя страна ще трябва да е кухнята, че много спорове за нищо имаше.
Emerald - модератор
shadowman написа:
Я кажи пак от коя страна ще трябва да е кухнята, че много спорове за нищо имаше.
Ти защо задаваш глупави въпроси? Жената няма претенции от коя страна да е, но има пожелания за мека мебел и функционалност. На схемата и стеничката с хладилника е 70 см. и не 1.50. Не разбирам какви са тези абсолютно несъразмерни планове, които изобщо не отговарят на изискванията и.
elby75 - специалист
Няма значение от коя страна ще е кухнята стига да ми хареса,като разпределение.В момента обмислям вариант да спусна тоалетната до края по дължината на стената,колкото се може по -малко дълбока и там да сложа ппералнята .Вчера видях мивка под ,която се вгражда пералнята и искам да остане малко място за разни джунджурии,което да е затворено с параван,преграда или нещо подобно..
Общо взето вариант 1 на 2метра по дължината на коридора.До нея вратата на кухнята и оттам нататък вече е пълна мистерия.
Варианта по-горе също остава.Общо взето това е.
Това е.Теснотия.
А колкото до споровете,надявам се да родят един пркрасен проект. :lol:
shadowman - майстор
Emerald написа:
shadowman написа:
Ти защо задаваш глупави въпроси? Жената няма претенции от коя страна да е, но има пожелания за мека мебел и функционалност. На схемата и стеничката с хладилника е 70 см. и не 1.50. Не разбирам какви са тези абсолютно несъразмерни планове, които изобщо не отговарят на изискванията и.
Да не би да съм ти вече "любимец"?
Искам да спомена следното за да сме наясно, преди Елби да пусне темата тук аз и направих два проекта, но кореспондирахме на лични, затова след третия проект питам къде точно за да може четвъртия да точния. Единствения размер който съм объркал е този до хладилника, той е 700 мм, а аз съм задал 950 мм което не е толкова фатално, че да ми пишеш по-този начин.
Ето схемата на Елби, ще потрета, че съм задал 3000 мм от стаята за да се вижда по-добре кухнята, а не 5300 мм както е написано. Ако трябва заради теб ще задам стаята с точните размери, специално зарди теб.
Ще ти задам и друг глупав въпрос (ще ги повторя), къде видя пералнята в проекта? Също така смятам, че не е нужно да си говорим на въпреки заради дребни неща.

Елби, би ли дала разтоянието от вратата до ъгъла (вратата на кухнята). Дали там има място за хладилник?
Emerald - модератор
Видях и това което и беше направил преди. Колкото и да е банално, поне не беше толкова абсурдно.
Ти по-добре оправи разстоянието, сложи врата и маса в тази кухня и погледни реално би ли могло подобно нещо да съществува!

А пералнята я има в момента там където ти си сложил на твоята схема хладилника. Виж втората снимка на втора страница. То не си личи разбира се че това е същото място, защото бая си си попреувеличил площта. Дадох ти я като пример за да се усетиш, че един хладилник не може така да хлътне в онова място.
shadowman - майстор
Тази пералня... направил съм това което иска Елби, дали има хладилник или пералня е решение на клиента, а точно в този момент прасве проект без пералня. Ще повторя че съм направил грешка с размера, но какво толкова е важно това, Елби знае как стоят нещата у тях, и все пак го правя за нея, не за теб.
shadowman - майстор
За да няма пак някакви недоразумения ще кажа, че не знам дали има място до вратата за хладилник, също така и не знам колко е размера на гърба на тоалетната, вместо столове може да се сложи кухненски ъгъл (мека мебел), също така хладилника ако има място за всичко може да се сложи там където сега е пералнята. И да се знае, че това е все пак някакъв проект, а не крайно решение, последната дума е на клиента!
Друг вариант е кухнята да е между двата стени (тоалетна и другата).
elby75 - специалист
На мен лично ми се иска ,хухнята да е някъде в краищата ,така,че в единя край да се обособи кухненски кът ,а в другия холно-трапазарен.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: