• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Мечтата на всяка домакиня
$64EN - специалист
ето още един варянт
благодарности за добрите и отзовалите се хора

:heart: :respekt: :gott:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Fortune - специалист
$64EN написа:
ето още един варянт
Само предложение - първият шкаф да е по-малък, за да може да се премести печката наляво, след това още едно шкафче и ъгъла. По този начин ще имаш повече плот между мивката и печката, а точно там е много удачно и най-използвано място за обработка на продукти. Другото, което си мисля, е че този горен ъглов шкаф ще се изнесе напред и ще пречи при работа на мивката, особено ако сте по-височки, един стандартен ъгъл може би ще е по-удачен. Колкото до тези преградни стени, на вид са ОК, но от какво смяташ да ги изработиш? Гипскартон?
И къта за хранене май не е много удобен с тази масичка, или просто си маркирал мебели с наличните в програмата?
Fortune - специалист
$64EN написа:
ето още един варянт
И микровелето, май-ще е по-добре до хладилника, така при отваряне на вратата ще е по просторно.
$64EN - специалист
съгласен съм за печката и за ъгловият шкаф . поне ако горния си остане така то и долния би било добре да е тъка ,но ще си покаже

преградната стена я мисля от ГК да .

къта за хранене ще е точно това , вече какви ще са мебелите не знам . дидо ще помага :)
микровелето ще е наистина по-удобно да е до хладилника но това май няма да е окончателния проект , макарче изглежда готино

Изображение

Изображение
Fortune - специалист
$64EN написа:
съгласен съм за печката и за ъгловият шкаф . поне ако горния си остане така то и долния би било добре да е тъка ,но ще си покаже

преградната стена я мисля от ГК да .

къта за хранене ще е точно това , вече какви ще са мебелите не знам . дидо ще помага :)
микровелето ще е наистина по-удобно да е до хладилника но това май няма да е окончателния проект , макарче изглежда готино
Дам, на проекта е ОК, но ако искаш премести печката наляво за да видим как ще се получи, а микровелето до хладилника. А този шкаф до врата колко ще бъде дълбок? Защото, при по-голяма дълбочина при отваряне на врата ще е като в дупка. Цвета червен ли ще е?
$64EN - специалист
Fortune написа:
Дам, на проекта е ОК, но ако искаш премести печката наляво за да видим как ще се получи, а микровелето до хладилника. А този шкаф до врата колко ще бъде дълбок? Защото, при по-голяма дълбочина при отваряне на врата ще е като в дупка. Цвета червен ли ще е?
сега няма да имам време да го направя . а на местото на шкафа ще бъде хладилника май , защото предпочитам да имам по-голям кухненески плот , пред неудобството от влизането в стаята
няма да бъде червена . много е силен този цвят , нещо по- светло и отпускащо ми се ще да бъде , но още незнам със сигурност какво ще е точно
shadowman - майстор
Кажи с какъв софтуер работиш?
$64EN - специалист
shadowman написа:
тези последните проекти не съм ги правил аз , а колежка от друг форум , която е дизайнерка . правила ги е на Google SketchUp 7
Fortune - специалист
$64EN написа:
shadowman написа:
тези последните проекти не съм ги правил аз , а колежка от друг форум , която е дизайнерка . правила ги е на Google SketchUp 7
Да бе дизайнер с Google SketchUp 7!
Колкот` съм аз с ално китчън :)

Нахвърлях идеята за печката по средата, но виж какво имах предвид за дупката до хладилника и то при височина 155, и без мекровълновата.

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (62.59 KиБ) Видяна 3976 пъти

Прикачен файл

2.JPG
2.JPG (51.63 KиБ) Видяна 3976 пъти

Прикачен файл

3.JPG
3.JPG (67.59 KиБ) Видяна 3976 пъти
$64EN - специалист
:)

благодаря за направеното усилие за проекта :)
оценявам го
наистина ако хладилника е плътно до вратата е много гадно . аз мислех да е на някакво отстояние от нея не плътно , примерно на 40-50 см.
а иначе исках да те попитам защо не може миялната да е до печката?

поздрави и приятен луйкенд
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "проект на новата ни кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: