• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 20
Мечтата на всяка домакиня
maxuel82 - специалист
Ясно ! А ако анправя шкафа с една дръжка т.е. с една дръжка да се отварят и двете врати ! Като този

Прикачен файл

Photo0499.jpg
ZEDYCUS - майстор
От спънка няма смисъл, особено ако фурната е по дълбока или висока, ще опре, а пречи и за вентилацията на печката. Слагам метални ъгли. :partyman:
maxuel82 - специалист
И още нещо много важно - как да сглобя отделните фладери - с винтове (какъв размер) или с лепило или има и други начини за които незнам :? Ами чекмеджето с лепило ли да залепя челото или ....... :?
pachosz - специалист
maxuel82 написа:
Ясно ! А ако анправя шкафа с една дръжка т.е. с една дръжка да се отварят и двете врати ! Като този
Става, ако не те спира цената. На Grass, Blum, Hettich, цените на различните марки са между 140 и 180 лв. за механизма. Иначе не е проблем, може и така, ама не знам заслужава ли си. Щото не е кой знае какво удобство това отваряне. Ако пък решиш такова да е, по-добре е да не го слагаш ти, някой който го е правил е добре да го монтира, хич не е елементарно.
pachosz - специалист
ZEDYCUS написа:
От спънка няма смисъл, особено ако фурната е по дълбока или висока, ще опре, а пречи и за вентилацията на печката. Слагам метални ъгли. :partyman:
Мда, става и така разбира се:) Аз не можах да се сетя къде е мястото на тия детайли: 550х100, 502х100 и 865х80. Не съм в час, светнете ме :)
pachosz - специалист
Офф, сега видях на първата страница, че има чекмедже, ама не се сетих, щото колегата спомена за вратичка с панти под фурната и за това не се сетих.
ZEDYCUS - майстор
Корпуса на чекмеджето, другото е обличането.
С винтове 3,5 х 50 :arrow: корпусите, челото на чекмеджето с винтове 3,5х30 през предната царга, отвътре навън, ако неискаш да се виждат винтове отвън. :razz:
maxuel82 - специалист
Изпреварили сте ме

Прикачен файл

img034.jpg
maxuel82 - специалист
pachosz написа:
Става, ако не те спира цената. На Grass, Blum, Hettich, цените на различните марки са между 140 и 180 лв.
" Ко .????.. Неееее " :lol: какви са тия цени !То плоскостите за двата шкафа толко струват :shock: ако не се наложи да ги ползжам за подпалки че като гледам съм оплескал някои неща :?
pachosz - специалист
ZEDYCUS написа:
челото на чекмеджето с винтове 3,5х30 през предната царга...
Аз челата на чекмеджетата ги правя с 4,5х35, не са ми излизали до сега отпред :yawinkle: И да излезе, подкривявам го да стане по-здраво :rolleyes: :yawinkle:
Ако ще има чекмедже под фурната, 2 панти ниско рамо по-малко, Макс :yawinkle:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 20

Тема "Шкаф на тераса - откъде да започна ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: