Ясно ! А ако анправя шкафа с една дръжка т.е. с една дръжка да се отварят и двете врати ! Като този

maxuel82 написа:Ясно ! А ако анправя шкафа с една дръжка т.е. с една дръжка да се отварят и двете врати ! Като тозиСтава, ако не те спира цената. На Grass, Blum, Hettich, цените на различните марки са между 140 и 180 лв. за механизма. Иначе не е проблем, може и така, ама не знам заслужава ли си. Щото не е кой знае какво удобство това отваряне. Ако пък решиш такова да е, по-добре е да не го слагаш ти, някой който го е правил е добре да го монтира, хич не е елементарно.
ZEDYCUS написа:От спънка няма смисъл, особено ако фурната е по дълбока или висока, ще опре, а пречи и за вентилацията на печката. Слагам метални ъгли.Мда, става и така разбира се:) Аз не можах да се сетя къде е мястото на тия детайли: 550х100, 502х100 и 865х80. Не съм в час, светнете ме
pachosz написа: Става, ако не те спира цената. На Grass, Blum, Hettich, цените на различните марки са между 140 и 180 лв." Ко .????.. Неееее "
ZEDYCUS написа: челото на чекмеджето с винтове 3,5х30 през предната царга...Аз челата на чекмеджетата ги правя с 4,5х35, не са ми излизали до сега отпред
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: