• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20
Мечтата на всяка домакиня
ZEDYCUS - майстор
:-D Майтап да става. Завивам с ударния винтоверт и ако не внимавам, и са малко по дълги се показват да видят кой завива. :cool:
maxuel82 - специалист
Ясно ! :partyman: мисля че "загрях" ! Предполагам вратичките се слагат последни т.е когато всияко е сглобено и шкафовете са по местатата си !! Ей как ще се "накъркам" за Ваше здраве ако ги направя тези шкафове :partyman: :drinkers: :partyman: :drinkers: :partyman: :drinkers:
pachosz - специалист
Що сам, извикай и нас, те ще искат поливане тия шкафове след монтажа им :yawinkle:
М-у другото, обърни внимание да е добре нивелиран долния ред, щото като има котлони, при недобра нивелация олиото бяга в края на тигана и половинката ше ти дърпа ушите. :headbash: То не че няма оправяне и това, ама трябва да купуваш фритюрник :rollsmile:
maxuel82 - специалист
pachosz написа:
Що сам, извикай и нас, те ще искат поливане тия шкафове след монтажа им :yawinkle:
М-у другото, обърни внимание да е добре нивелиран долния ред, щото като има котлони, при недобра нивелация олиото бяга в края на тигана и половинката ше ти дърпа ушите. :headbash: То не че няма оправяне и това, ама трябва да купуваш фритюрник :rollsmile:
Ще ви извикам :partyman: само да сложа и газовия плот ,че суджуците са много сурови да има къде да ги запържим :partyman: то като гледам ZEDYCUS е от града :partyman: Ще го нивелирам , нали крачетата имат врътки за реглаж ? А каква е стандартната височина на горния шкаф измерено от плота ! Интересува ме гърба !Защото имам парчета за гръб но дали ще мога да ги използвам

Прикачен файл

SNV81393.JPG
ZEDYCUS - майстор
60см, или максимума на самия гръб 63см. Той по принцип неокрайчен е 65см широк.
lokes - напреднал
ZEDYCUS написа:
60см, или максимума на самия гръб 63см. Той по принцип неокрайчен е 65см широк.
Ако си го облече с метални Г-образни лайсни , не е нужно да му го окрайчват, те ще скрият ако има някъде мизерия и тогава може да го вдигне до 65 см от плота. Препоръчвам Duropal от Съливер .
Последната кухня , която сега монтираме , я направихме с гръб на Kaindl от Блум на Скобелева майка, те са 60 см високи и не се нуждаят от окрайчване , в много добро състояние са .
Отделно са МДФ и цените им са повече от приятни .
Обаче май не продават на парчета , а трябва да се купи цяла плоскост , докато при Съливер можеш да платиш за колкото ти е нужно , а в случая май говорим за малко
maxuel82 - специалист
Къде на Скобелева майка има такива плоскости -това е до мен пък аз да незнам :? Продават ли и обков ! Взех плоскостите от гланца почти не е останала фира а от мата има почти половин лист но го оставих в съливера че неисках да го режат на парчета а цял немога да кача в колата :sad: Какви са тези лепенки по фладерите :? :? :? :?

Прикачен файл

SNV81397.JPG
lokes - напреднал
maxuel82 написа:
Къде на Скобелева майка има такива плоскости -това е до мен пък аз да незнам :? Продават ли и обков ! Взех плоскостите от гланца почти не е останала фира а от мата има почти половин лист но го оставих в съливера че неисках да го режат на парчета а цял немога да кача в колата :sad: Какви са тези лепенки по фладерите :? :? :? :?
Не искам да правя реклама , но там е представителят за Пловдив на най-добрият обков за мен - BLUM , отделно и плоскостите на Kaindl .
Намира се в двора на бившия соц комбинат , мисля се водеше Домостроителен или нещо такова , влиза се от самото колело под моста на Скобелева майка .
maxuel82 - специалист
Тъй като ще трябва да резна листа измислих къде мога да уползотворя част от него !Ето под тази мивка искам да сложа вратички ,но без да правя шкаф -само вратички има ли начин?

Прикачен файл

Photo0791.jpg
ZEDYCUS - майстор
Има, правиш рамка от дъски или пдч с около 10см широчина- хващаш с дюбели и монтираш вратите на нея.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20

Тема "Шкаф на тераса - откъде да започна ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: