pachosz написа:Що сам, извикай и нас, те ще искат поливане тия шкафове след монтажа имЩе ви извикам![]()
М-у другото, обърни внимание да е добре нивелиран долния ред, щото като има котлони, при недобра нивелация олиото бяга в края на тигана и половинката ше ти дърпа ушите.То не че няма оправяне и това, ама трябва да купуваш фритюрник
ZEDYCUS написа: 60см, или максимума на самия гръб 63см. Той по принцип неокрайчен е 65см широк.Ако си го облече с метални Г-образни лайсни , не е нужно да му го окрайчват, те ще скрият ако има някъде мизерия и тогава може да го вдигне до 65 см от плота. Препоръчвам Duropal от Съливер .
maxuel82 написа:Къде на Скобелева майка има такива плоскости -това е до мен пък аз да незнамНе искам да правя реклама , но там е представителят за Пловдив на най-добрият обков за мен - BLUM , отделно и плоскостите на Kaindl .Продават ли и обков ! Взех плоскостите от гланца почти не е останала фира а от мата има почти половин лист но го оставих в съливера че неисках да го режат на парчета а цял немога да кача в колата
Какви са тези лепенки по фладерите
![]()
![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: