• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Мечтата на всяка домакиня
Master_Kenobi - V.I.P.
Дай фото на мястото на обръщането по-отблизо, де. :)
Fortune - специалист
Master_Kenobi написа:
Дай фото на мястото на обръщането по-отблизо, де. :)
Довечера ще фотам.

Иначе гръбчето на кухнята там където стига до обръщането завършва с лайсна, което ще рече на около 60 см височина, нагоре си е гипскартон и цялата вътрешна страна около прозореца. Долу перваза е с парче от плота.

Малко ме дразни тази лайсна до половината, но пък не е болка за умиране, колко други неща ме дразнят....
shadowman - майстор
Fortune написа:
shadowman написа:
И аз щях да пита, за дръжките ама бе написано, че са абстракнти и не посмях да се обадя да не изям някой...
Може ли да се купи по-малко от цяла плоскост?

Имам някои идеи, но цяла плоскост ще ми е много, а в Практикер и Бриколаж не продават зебрано.
Продат, но зависи от склада от където го купуваш.
Харалампи - специалист
shadowman написа:
Fortune написа:
shadowman написа:
И аз щях да пита, за дръжките ама бе написано, че са абстракнти и не посмях да се обадя да не изям някой...

Имам някои идеи, но цяла плоскост ще ми е много, а в Практикер и Бриколаж не продават зебрано.

При нас в Салекс продават и по половин плоскост.
silllveto - Майсторица
добре ли ще се получи ако сменя двете чекмеджета и вратичката по средета със зелено
Аз понеже не съм много смела бих вкарала цвят (в случая зеленото) откъм аксесоари. Така и да ти омръзне, утре можеш да освежиш в червено например :-D Но ако се решиш аз съм само ЗА чекмеджетата.
За щорите - не съм мн сигурна кое е по-добре, но ми хрумва или сиво като лайсните, или с цвета на гърба и плота (но пък ще им личи прахта)
Fortune - специалист
silllveto написа:
добре ли ще се получи ако сменя двете чекмеджета и вратичката по средета със зелено
Аз понеже не съм много смела бих вкарала цвят (в случая зеленото) откъм аксесоари. Така и да ти омръзне, утре можеш да освежиш в червено например :-D Но ако се решиш аз съм само ЗА чекмеджетата.
За щорите - не съм мн сигурна кое е по-добре, но ми хрумва или сиво като лайсните, или с цвета на гърба и плота (но пък ще им личи прахта)
И аз в крайна сметка се отказах от контрастен цвят на вратичките. Ще заложа на акцентите - ако успея да измайсторя такива чекмедженца, ако ли не - някакви керамични съдове за подправки. Дори вместо щори ще заложа на такова зелено перде, вече ще мисля за това дали да е тип римска щора.
Fortune - специалист
shadowman написа:
Fortune написа:
shadowman написа:

От Варна съм - обадих се в склада на Хосе - ама цък само цяла плоскост. Което ще рече, че може ще направя и отдавна планувания шкаф под прозореца в трапезарията. В склада по чертеж правят разкрой, обкантване и "разпробиване" (да ме извинят професионалистите) за панти, сглобки и т.н.

Видях, че и други жени се справят с монтажа. :) Само не съм сигурна какъв чертеж ще ми искат. Детайлен на някоя програма от Auto CAD?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Понеже с компютъра сме си на Вие, си скицирам с молифче и в склад казвам размери. Винаги има някоя блага мадама да ми ги нагласи на листа и с минимум "боклук" ми разкрояват. Последния път си имах подготвени и резервни размери, та на място, от излишъка излезе шкафче.
Fortune - специалист
n_a написа:
Понеже с компютъра сме си на Вие, си скицирам с молифче и в склад казвам размери. Винаги има някоя блага мадама да ми ги нагласи на листа и с минимум "боклук" ми разкрояват. Последния път си имах подготвени и резервни размери, та на място, от излишъка излезе шкафче.
Супер! Като/ако се справя ще докладвам. Довечера ще си взема размерите и може да обсъдим детайли по визията :)
Fortune - специалист
shadowman написа:
Това зебрано го има и като продукт на Kaindl. Ако избереш сиво-бежавото зебрано на Egger ще е най-добре (мое мнение).
Изображение
Може ли да ми кажеш плоскост зебрано с контрастни ивици, която е с релеф (грапава на допир) :)?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Кухня Зебрано" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: