Мечтата на всяка домакиня
Здравейте
Тъй като съм виждала теми с молба за проект си позволявам да пусна и моето запитване. Бъдещата ми кухня уж не е малка, и въпреки това не мога да реша как да я разположа, за да е хем удобна, хем красива.
Дългата страна е 4.80м без да включвам една чупка от 30см , която е до вратата. Късата е 3.00, дефакто без вратата остават 2.00м.
Моля за идеи относно разположението на шкафчетата при варианта с п-образната кухня. Коминът е на късата страна, мивката ще е на дългата стена.

На 1та снимка вратата е преместена навътре в кухнята, на нивото на хладилника, хем заради чупката, хем за да увеличим дължината на стената.
Дилемата ми е заради хладилника, искам да е до вратата. Първоначалния вариянт беше с г-образната кухня, но този хладилник ме дразни по средата на дългата страна.
Много ще се радвам, ако изкажете мението си.
Последна промяна от lety на чет юли 03, 2008 3:42 pm, променено общо 4 пъти.
Здравейте отново. Ето снимките:

И още нещо : струва ли си това с местенето на вратата навътре. Ше ни създаде работа, а печеля само 20см.

Прикачен файл

kuhnqprerab.jpg
kuhnqprerab.jpg (51.48 KиБ) Видяна 3988 пъти
Последна промяна от lety на пон юли 07, 2008 9:31 am, променено общо 2 пъти.
Здравейте
Тук май сама си пиша. Почти реших как да изглажда кухнята, но много ми се искаше да чуя и други мнения.
...Разчитах на вас.
shadowman - майстор
Кухнята е индивидуално решение на човека, сама (или с помощта на човека който ще я прави) трябва да прецениш какво искаш, колко ще ти е голяма кухнята според мястото предвидено за нея. Аз съм за П-образна щото като гледам не ти остава много плот като сложиш мивка и котлони. Фурната май не и е много мястото там, а и трябва да се монтира аспиратор тип остров който е и доста по-скъп.
Дано съм помогнал.
Много ти благодаря, shadowman.
Фурната ше бъде под котлоните, въпреки че ъгъла ше бъде трудно използваем. На късата стена май няма да има горни шкафчета. Аспиратора може би ше е асиметричен, въпреки че бях харесала тези със равното стъкло.
shadowman - майстор
Виж това дали ти върши работа?

Тема "П-образна или Г-образна кухня!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: