Мечтата на всяка домакиня
KOLIIN - напреднал
Здравейте на всички майстори, кандидат- майстори и аматьори! От доста време следя форумите тук, тъй като ми предстои свързване на стая с балкон и съответно изграждане на кухня на балкона. :? Толкова въпроси имам, че ще съм ви благодарна ако получа поне един отговор и подкрепа, защото вярвайте ми съм много притеснена.Майстора с който имам уговорка да свали старата дограма, да иззиди балкона; да изкърти част от стената, съединяваща балкона със стаята, да изкара мивката там ме мотае 2 седмици, че ще дойде на оглед и планиране на работата си. ) и тази вечер го чакам да дойде :( Та се интересувам от такъв , който може да ми помогне в момента. Имам и още въпроси по отношение на това, къде е най удачно да поставя мивката и другите ел. уреди и как да си проектирам кухненските шкафове. ( имам няколко проекта в главата си, но ми трябва консултация със специалист). Желая хубава вечер на всички! :)
tokuro40 - специалист
званни на 0899563697 ,казвам се Марин. още утре мога да направя оглед и да ти направя оферта
Rumen Iankov - специалист
Дай размери на терасата и стаята и разположението на канала.
shadowman - майстор
Правил съм кухня на балкон, след като са го присвоили. Значи работата бе следната, в двата края на балкона се правят шкафове а посредара направихме бар. За съжаление не снимах, но хората са доволни, играчката е в повечко и ако ви поискат повечко пари да знаете за какво е (е зависи и от материалите).
KOLIIN - напреднал
Съжалявам за аматьорската скица, но мисля че е разбираема. :) Разстоянието между двете мивки е около 3 м. Другият вариант, който не ми допада толкова е новата мивка да се сложи на мястото на хладилника( а той да е до печката) за да се скъси разстоянието и по- малко да се разбива. ясно ми е , че трудът е много, колко мислите че ще ми излезе горе-долу? :?:

Прикачен файл

IMG_0001.jpg
IMG_0001.jpg (28.67 KиБ) Видяна 18913 пъти
KOLIIN - напреднал
Rumen Iankov размерите на терасата са 330 см. на 120 см., а разстоянието между мивките (като жена )съм го измерила на око 3м., ама си е направо 6м. :lol:
Харалампи - специалист
Кофти работа, ще трябва тръбите да минават по пода.
KOLIIN - напреднал
това ми е ясно, нали не е невъзможно ;)
Rumen Iankov - специалист
Ето това направих в къщи.Като гледам разположението и при вас май е гарсониера.По принцип и при вас може да стане това което сте замислили.Но според мен си оставете вратата.

Прикачен файл

кухня.jpg
кухня.jpg (13.52 KиБ) Видяна 18888 пъти
KOLIIN - напреднал
Вратата от кухнята към балкона ще я зазидим и настоящата стая ще я превърнем в трапезария.

Тема "Преустройство на балкон в кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: