• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
franzelkata - помощник
Интересува ме там, където ще бъде вградената фурна трябва ли да пробием стената и да сложим тръба за въздухоотвод и къде всъщност отива парата от горвенето при вградените фурни??? Питам, защото в понеделник идват да шпакловат стените, а не искам след това да се окаже, че пак трябва да се пробива и кърти, много моля, кажете как е при вас
Борис - специалист
Над вратата на фурната има отвори , от които излиза парата .
franzelkata - помощник
т.е не ми трябват никакви въздухоотводи, а мощен абсорбер???
Борис - специалист
Чак мощен не , нормален . Допълнително може да монтираш вентилатор ( около 100 куб.м./час ) , много помага през зимата .
franzelkata - помощник
Много благодаря, направо ме зарадва :):):)
danev_tr - специалист
Не можеш да се избавиш от миризмите в кухнята при готвенето, какъвто и абсорбатор да сложиш и каквото и да направиш. За изпаренията от фурната не се притеснявай , тя си има вентилатори,които ще ти отведат всичко пак в стаята. Единствено ти спасение е да готвиш на терасата :-D
franzelkata - помощник
Аз не искам да се избавям от миризмите, а от водната пара, защото иначе ще се увеличава влажността на помещението
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ако се спрете и помислите ... и ползвате аспиратор, а не абсорбатор...
Харалампи - специалист
n_a написа:
Ако се спрете и помислите ... и ползвате аспиратор, а не абсорбатор...
Колегата отново е прав. А и едва ли фурната ще ти е най-големият проблем. Я си помисли какво ще се случи ако решиш да свариш един боб например. От котлона ще имаш много повече испарения. Фурната е по-дребният проблем.
emo_peev - специалист
Фурните на Горение имат вътрешно отвеждане на парата, което е много удачно. Нужно е само да се вентилира шкафа.
  • 1
  • 2

Тема "Тъп въпрос - вградена фурна - СПЕШНО !!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: