• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
arkadas - напреднал
Привет на всички. Предстои ми ремонт на кухнята и си мислех дали е възможно да махна комина, който така и не се използва по предназначение и така да си освободя известно пространство. Апартаментът е панелен и живея на 2 етаж. Въпросът ми е възможно ли е да махна комина и как става, трудно ли е? Благодаря предварително.
vidrata - специален-специалист
Ако съседа от долу е навит (искай писмено съгласие) нямаш грижи.Събаря се лесно, ако имаш подходящ инвентар, ако нямаш викай :lol: .
Пък и пиши от де си може и да помогнем.
detelin - специалист
да определено може но както е казал vidrata със сагласието на саседа само
solo5 - майстор
vidrata написа:
Ако съседа от долу е навит (искай писмено съгласие) нямаш грижи.Събаря се лесно, ако имаш подходящ инвентар, ако нямаш викай :lol: .
Пък и пиши от де си може и да помогнем.
събаря се лесно, ако е от "лесните" комини :lol:
т.е. ако ти е от ония модули, които са като прозорчета нямаш проблеми
ако ти се падне като моя излят от бетон и арматура на два полуцилиндъра имаш ден и половина, ако сте двама човека и с добър къртач :)
sek.1 - специалист
И с писмено съгласие пак е много рисковано защото комините се водят обща част след време съседа ти може да размисли или да продаде и да те вкарат в голямо приключение да въстановяваш събореното от теб.
vidrata - специален-специалист
Соло вие да не сте събаряли някой от комините на Нефтохима бре??? "Ден и половина с добир къртач" ми звучи невярно. Тоя комин баба ми ще го събори с чукчето за пържоли до обяд.

Сек.1 вие да не смятате да живеете 100-150 години.не плаши човека, знам поне 10 съборени комина пък никого не съм чул да са го "вкарали в приключение"
solo5 - майстор
vidrata написа:
Соло вие да не сте събаряли някой от комините на Нефтохима бре??? "Ден и половина с добир къртач" ми звучи невярно. Тоя комин баба ми ще го събори с чукчето за пържоли до обяд.
ще събориш друг път :lol:
само чувалите с изкъретното не можеш да пренесеш
дано да не ви се пада като моя комин, голям го ядох
... но вече е минало :roll:
Антония - специалист
Коминът в хола на родителите ми беше някакъв ужас за къртене. Най-вече защото строители-акълии бяха изляли бетон ВЪТРЕ в комина и той беше станал някаква суперяка монолитна колона, без дупка, без дявол. Един цял уикенд го мъчиха с всякакви къртачи, когато накрая успяха да го бутнат едно от парчетата беше с размер на скрин и трябваше да го пораздробят, за да могат да го изнесат от жилището. Приключение.
Харалампи - специалист
vidrata написа:
Соло вие да не сте събаряли някой от комините на Нефтохима бре???
Да не ни барате комините ей!
arkadas - напреднал
Багодаря на всички за съветите и идеите!
  • 1
  • 2

Тема "Как да се отърва от ненужния комин" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: