• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
m84 - специалист
Здравейте хора,имам нужда от съвет.Проекта на кухнята ни е готов но не мога да избера цветове.Представлява бикс със трабезария,много ми харесва червеното и мисля да го комбиниран с избелен дъб.като горните редове да са с корпус червен и дъб,а долните шкавчета обратно.Някой да има или да е виждал нешто такова?
Fortune - специалист
m84 написа:
Здравейте хора,имам нужда от съвет.Проекта на кухнята ни е готов но не мога да избера цветове.Представлява бикс със трабезария,много ми харесва червеното и мисля да го комбиниран с избелен дъб.като горните редове да са с корпус червен и дъб,а долните шкавчета обратно.Някой да има или да е виждал нешто такова?
Помисли все пак дали шаренийката няма да те измори да я гледаш години наред. Не е ли по-добре нещо по- класическо и едноцветно, а акцентети (които са сменяеми) да са в контрастен цвят? например фруктиера, купа, кошница и т.н.
trevora - специалист
Това е нещо подобно,по-добре корпуса изцяло светло дърво,а червеното като акцент.

Fortune е напълно прав.Червеният цвят е много ангажиращ по отношение на аксесоарите.Също така е доста агресивен за помещение,където се прекарва голяма част от времето,затова че внимателно и пестеливо :)

Прикачен файл

Живко.JPG
Живко.JPG (27.49 KиБ) Видяна 4720 пъти
m84 - специалист
:?
Значи от трапезарията се вигжда лицето на бара,а колона в която завършва самия бар,малко от горния ред шкавчета и горна лява етажерка и долна дясна етажерка,та мисълта ми е:лицето на бара избелен дъб,луничките над бара и над шкавчетата червени,корпуса на етагерките избелен дъб-а самите етажерки червени-да се акцентира върху червеното.
Много ми харесва червена кухня,но пък моята не е много голяма
silllveto - Майсторица
Аз бих направила долните шкафове в червено, а горните друг цвят, или стъкло.
m84 - специалист
Sillveto мерси за мнението,че в къщи много не ми подкрепят идеята за червена кухня,пък то горните шкафове като са да речем бук или дъб,а долните в червено яма да е толкова натрапчиво,а термоплота титан ще се върже с уредите и дръжките
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 10:18 am, променено общо 1 път.
Илиян Илиев™ - майстор
То червеното май си е топъл цвят не зависимо от нюансите. :?
mim - специалист
тук проблем с топлото няма, но има с пренатоварването от много интензивен цвят какъвто е червеното
но пък кухнята е място и за творене :-D и събуждане сутрин, докато си правиш кафе и палачинки :lol:

но ако се вижда от мястото за релаксация - дивана пред телевизора, то тогава ще е малко некомфортно
ако осветлението на помещението е на 2 зони и когато не се ползва кухнята е тъмна, то тогава тоя проблем изчезва
m84 - специалист
благодаря ви за мненията.От трапезариятя ще се вижда червеното като акцентрняма да е натоварващорпоне така мислярно не знам сьс кой цвят да го комбинирам-дьб бук ,нещо светло искам
  • 1
  • 2

Тема "помощ проекта е готов,а не мога да избера цвят" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: