• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
nikimet1 - напреднал
Здравейте,
кажете коя от двете кухни ви харесва като цветове повече.

Харесва ли ви разпределението.

Прикачен файл

1076_831.jpg
1076_831.jpg (39.39 KиБ) Видяна 5503 пъти

Прикачен файл

1077_110.jpg
1077_110.jpg (35.65 KиБ) Видяна 5503 пъти

Прикачен файл

1078_198.jpg
1078_198.jpg (38.14 KиБ) Видяна 5503 пъти
hkoko - специалист
Цветовете е най - добре да си ги избереш сам.Все пак твоето око ще ги вижда доста години.А що се отнася до разположението поне на мен ми допада.Предвидил си доста функционални плотове.Вградил си фурната на нивото на очите /нещо което много други не правят/Ако трябва да ти дам някаква препоръка тя е да поставиш повече контакти вляво от хладилника за кафе машина,миксер и др. дребни електроуреди :)
Ако това си го правил сам ,а не някой архитект би ли казал с каква програма си работил.
nikimet1 - напреднал
Не съм го правил аз а дадох 50 лв на фирмата да ми направи проект за да знам наистина как ще изглежда.
А относно контактите съм предвидил 3 които да са на плота
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
3 контакта са абсоютно и категорично недостатъчни!
shadowman - майстор
Плот червено дърво за сефте виждам.
Gofuss - специалист
Аз пък като гледам и си имисля че мивката е на доста неудобно място, по добре ще е да се измести малко в ляво на посока готварската печка.Там точно на този ъгъл където се срещат двата плота е малко кофти. Не можа ли да им кажеш на тия 3Д дизайнери да го рендват с други текстури такива поне колкото искаш из интернет
колев - специалист
според мен стои доста тежко, а освен това на места ще бъде доста нефункционално. примерно хладилника,шкафчето над него и мивката, полиците над фурната. достъпът също е доста усложнен от тоя плот по скоро бюро. аспиратора никак не се вписва, по-добре са се скрие в шкафче. помисли и как ще решиш осветлението защото ще е много тъмно в тоя бокс. тия дизайнери поне дадоха ли ти чертеж с размери.
Domashen_maistor - специалист
Абе Колев, ти жена немаш ли си? :mod: Ти ли готвиш в къщи или тя. Мойта сама си разпредели кухнята, кое е функционално кое не е - на нейната си глава. :datz: Това което успях да и втъкна в главата е ВиК-то да не се меси много-много с контакти и тоци. Не че нещо ама всичко се случва.
Това, което гледам при тебе нещо ми тъмнее в цветовете. Та ще трябва май да се освети добре.
mim - специалист
освен ако нямаш прозоречен таван, мястото е доста тъмно, тясно и ... бррр, тясно
т.е. тъмните мебели ще го притиснат още повече и усещането за пребиваване в килер ще е ужасяващо, на домакинята ще й мине всякакъв мерак за готвене
за себе си бих предпочела да е светло
- хладилника си мисля, че не му е там мястото, и в двата случая на отваряне ще е проблемно, единия път човек ще се навре в котлоните, за да рови в него, в другия, ще бутне тигана като отвори вратата
- стърчащият плот - едно нещо, което ще се бутам дори и с години да свикна с него, а и той още повече "затваря"
- някак си си мисля, че фурната и микровълновата трябва да се разменят с хладилника, а мивката да иде на плота зад сегашната фурна, така и "работния плот" ще стане достатъчно голям, а не "на парчета" и близо до котлоните и този стърчащият ще е достатъчно излишен
- тази преградна стена ако води към столовата и има възможност бих я махнала, тогава вече може да остане там 1 тесен плот, на крака, а не с цяла задна част
tassel - специалист
Алуминиевите лайсни на плота изглеждат красиви, обаче не са никак практични. Получава се един ръб, който ще се набива с разни боклучета и мръсотийки, които много трудно се чистят. :) :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Дайте мнение: Цветове и разположение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: