Мечтата на всяка домакиня
isbul - специалист
Видях скоро, че се слага неръждаема плоскост, зад мивката в кухня вместо фаянс. В магазините за кухни им надуват много цените, днес гледах една с размер 60х100 - 80лв. Мисля си, че в магазин или склад за подобни плоскости цената ще е съвсем друга. Дайте идея къде да търся (за София) и какъв материал бихте препоръчали.
vidrata - специален-специалист
Защо реши че това е форум за балъци????????????
Кола имаш нали???
Зареди я до горе и пообиколи ..... ще намериш отговор на въпросите си :-D .
Какво очакваш да ти кажем къде е по-евтино, да те вземем от вас да те заведем до склада да ти платим сметката ииииииииииииии после ..........кво да правим жена ти???????????
По-сериозно бе.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Имтересно, къде ли продават неръждаеми плоскости?? :?
В склад метали?
Виж, има различни дебелини и съответно различни цени. трябва да вземеш цялата плоскост, което 1000/2000. Да си я разкроиш и нарежеш, Да обработиш ръбовете, да направиш окачването.
А ти питаш къде е евтинкото.
ЗЕми се стЕгни малко, де :wink: .
velsi - Почетен майстор
Абе какво ви става на всички?! Я малко по-сериозни отговори! И въпроси също. И никакви нападки повече!!!
force10 - напреднал
Химснаб, Илиянци
Търсиш ф-ма "Хосе". Предлагат всичко. :wink:
isbul - специалист
vidrata написа:
Защо реши че това е форум за балъци????????????
Кола имаш нали???
Зареди я до горе и пообиколи ..... ще намериш отговор на въпросите си :-D .
Какво очакваш да ти кажем къде е по-евтино, да те вземем от вас да те заведем до склада да ти платим сметката ииииииииииииии после ..........кво да правим жена ти???????????
По-сериозно бе.
Ти специално точно на балък ми приличаш, който е много отворен пред монитора, а в живота е мишок. Мога само да съжалявам такива комплексирани хора, извинявам се на другите. И не се хаби да ми отговаряш, няма да го прочета.
Модратора спокойно може да изтрие темата.
shadowman - майстор
Пишеш за това, нали? Аз съм го купил 70 пари с отстъпка производство на Делонги (така казват) инак за същия размер на Еуролукс е към 120 май...

Прикачен файл

6.jpg
6.jpg (29.8 KиБ) Видяна 6486 пъти
rulom - модератор
Баси, за едно парче ламарина ....70-120 лв. .....трябва да сте луди, пък било то и производство на NASA.
masterval - майстор
Хосе продава всякакви ПДЧ-та, но не са толкова лъскави...
Хора, какво означава "неръждаема плоскост"?
А "ръждаема" има ли?
n/a пропусна едно нещо, което струва колкото инокса - полирането му. Нали не мислите, че от склада ламарината дори и каширана изглежда така?
shadowman - майстор
Скъпо ама с дръжка :-D. Все пак това чудо си има и предазначение. Аз го предлагам тогава когато ще се монтират газови котлони и големия е от зад и пече на гърба, а и като пръскат мазнини по лесно се почистват.

Тема "Неръждаема плоскост?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: