Fortune написа:Идеи за плот/гръб на кухня с ПДЧ Зебрано жълто кафяво?Може би имаш предвид нещо такова?
Само дето това са плочки,но предполагам ,че така ще изглежда и с гръб като ПДЧ-то на самата кухня
Fortune написа:Идеи за плот/гръб на кухня с ПДЧ Зебрано жълто кафяво?Може би имаш предвид нещо такова?
Прикачен файл
Прикачен файл
ncence написа:Виж в Димбо има плотове венге, гръб венге.В какъв смисъл много цветове?
Аз лично бих го направила с по-светъл цвят и не бих влагала много различни цветове, зависи от зебраното разбира се - има няколко цвята, на които казват зебрано. Успех!
Прикачен файл
Прикачен файл
mim написа:избеления дъб не ходи ли на тъмното зебраноЗебраното идеално ми се връзва с налепен гнайс по стената на трапезарията, точно при кухненския бокс. Зебраното ми харесва, също и избеления дъб и венгето. Но бокса е 2 на 2.30, избелен дъб с венге, ще стане много претрупано, според мен, само избелен дъб ще стои измито, само венге тъмно. Затова реших да е зебрано, а за плота си прав единия вариант е драматично сиво, или имитация на тъмен камък, или венге, а видях и очудващо добри комбинации с бяло. Просто плотове в комплект с гръб няма много голям избор. Да не говорим, че като го гледаш на мостра е едно нокато лепнеш на место може да стане малък ужас
всъщност аз си бях харесала комбинация венге с избелен дъб за едни неща
може да се метнеш на нещо драматично - например метално сив плот, с метални сиви дръжки и крачета и маса с метални крака и стъкло
иначе много зебранота стават + че не ми допада зебрано с раиран фаянс (много раета идват, трябва нещо за успокояване)
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: