Мечтата на всяка домакиня
mim - специалист
това не е ли като балатум нарязан на квадрати :?:
това което съм виждала по нашите магазини е по-грозно и от най-евтиния ламинат
niki_sap - специалист
Да ако го сравняваме с нещо познато това е балатум нарязан на квадрати. Какти при всяка настилка в последно време избора може да бъде доста голям - може да бъде в един цвят и с гланц - както слагат в повечето магазини и търговски площи, може да бъде с някакъв релеф и с какви ли не цветове. Лепи се както и балатума, често казано не съм лепил нито едното нито другото и единственото с което мисля, че ще стане е Ц200 - със сигурност има и други по-модерни лепила.
А дали е издържливо - самия факт, че за момента в България се ползва главно в търговски обекти и болници мисля, че е достатъчно като "реклама" на издържливостта.
А лично не съм убеден, че е най-добрия вариант за домашен уют, но при определени ограничения, като гредоред, много крив и неизправяем под, цена и т.н. мисля, че е перфектно решение. Въпроса, че тези ПБЦ плочки, които съм виждал налепени в къщи най-вече имитират трактони плочки, гранит или дърво - т.е. както и при ламината - това е направено за да изглежда като оригинала. Но пък при ограничения си е много добро решение.

Тема "Развод девушек на секс за деньги онлайн смотреть" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: