• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
kristi77 - напреднал
Какво ще кажете за тези съдомиялни.Коя е по добра?

http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09015607

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09025410
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
-6 ПРОГРАМИ
-6 ТЕМПЕРАТУРИ
-ЕЛ.ДИСПЛЕЙ
-ИНДИКАТОР ЗА СОЛИ
760лв..

-8 ПРОГРАМИ
-5 ТЕМПЕРАТУРИ
-ПРОГРАМА ЗА МИЕНЕ НА
ДЕТСКИ ШИШЕТА
-ЗВУКОВ СИГНАЛ ЗА КРАЙ
-"3 В 1"-ПРОГРАМА
-LCD ДИСПЛЕЙ
900лв

140лв за свирки и святки. Реално се ползва 1макс 2 програми. Ако няма да я пълниш с бебешки шишета, не държиш да се хвалиш на комшийката с дисплея, смяташ, че ще да ти свирне посред нощ че е изпрала е плюс...
Това на пръв поглед, А инак, за да ти отговори някой искрено и лично, трябва да ги е ползвал и двете.
Всъщност всичко се свежда до КЪСМЕТ. Както ми рече навремето един техник от сервиз.
Каквато и да си вземеш, да знаеш, че си е голямо облекчение.
rulom - модератор
При бърза справка в GOOGLE, AEG излиза и в англииски, немски, холандски и др сайтове, а ЕЛЕКТРОЛУКСА само в български и турски.....мисля че това е показателно, а има и една приказка-колкото по-просто-толкова по-дълъг живот.
Моята съдомиялна е втора употреба с две програми, вече 10 год е само при мен... :wink: ...и никакви аварии.
Успех с избора !
Time2Burn - специалист
Електролукс и АЕГ са една и съща фирма. Вече дори ги водят АЕГ - Електролукс. В зависимост от страните за които се изнася си има различни наименования.
iolly_ - специалист
Аз мисля, че е важно да има функцията aqua stop, за да няма проблеми.

Ние си взехме Whirlpool ADG 789....най-много ни хареса от всички.
rulom - модератор
В мнението си се водих от това
Spokoiniq - майстор
Ако си от София не ти трябва нито индикатор за соли, нито препарат за такива-водата след направения тест е достатъчно мека.Добавките да си ги продават другаде.Аз имам Whirlpool, за времето си(преди 2 години)беше единствената за 9 коплекта с половин зареждане и отложен старт.Старта не ти е важен, а по-скоро формата на кошниците и разпределението в тях.Повярвай ми, хич няма да обръщаш внимание на повече от 2, максимум 3 програми.Това което те тормози е как хем да събере всичко, хем да го измие добре, демек да не се "засенчват"едни други съдовете.Не знам на другите машини как е, но мойта е с две "перки", подаващи струята-под долната кошница и между двете.Ако има и с още една перка над втората кошница би било перфектно, така че се огледай дали се прави подобно нещо, от опит ти казвам че би било много по-удачно.
Значи,както предполагам вече всички знаете AEG и Електролукс са една фирма.Каква е врътката,за да ги има под двете имена все още /поне това знам аз/!? Разликата е в това,че когато отпред пише AEG.... е по-висшия клас който би трябвало да е made in Germany,а Електролукс най-често са произведени извън Германия /в повечето случаи в Словения/.От това следва ,че AEG трябва да са една идея по-качествени!!!Аз лично съм с 45-см. AEG за вграждане и засега жена ми е много доволна,особено от отложения старт :-D :-D :-D .Доколкото разбрах също,по-добре е да няма пластмаса вътре в нея/перка и т.н./
iolly_ - специалист
Аз не ги разбирам тези перки ..но виждам една на дъното и е една на тавана. Това добре ли е? Моделът ми е Whirlpool ADG 789
Илиян Илиев™ - майстор
Мойта жена пък не иска съдомиялна. Предпочита да си мие на ръка. :shock:
  • 1
  • 2

Тема "Избор на съдомиялна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: