• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
NRG7 - специалист
======
Последна промяна от NRG7 на съб май 09, 2009 9:04 pm, променено общо 1 път.
shadowman - майстор
Колега, дай някакви размери за да се мисли върху темата. Другото е помисли за това дали не е добре да смениш и горните щото нещата не се получават както трябва. По-принцип горния ред на кухнята е по евтин от долния, а най-скъпото са плота и стенния панел (ся имаи изключения). Та по тази логика смянай всичко а и резултата ще видимо по-добър.
NRG7 - специалист
=====
bgs - помощник
И аз съм на мнение да се направи кухнята наново като се започне от долните шкафове, гърба (аз винаги монтирам 28 мм плот) и накрая горния ред. Кухнята е малка и няма да излезе скъпо. Ако си около Пловдив мога да се заема с тази работа. 0897/952430

Прикачен файл

PIC_0103.JPG
PIC_0103.JPG (179.95 KиБ) Видяна 4962 пъти
shadowman - майстор
Тя голяма кухня стана, ама по-добре. Стандартния плот е с 600 мм ширина, за друг с поръчка и чакане. Пералнята си влиза под плота и всичко си ОК, може да настърча малко, нова зависи от предварителната подготовка, тръбите на водата и контакта. Ако ги монтираш зад пералнята със сигурност ще я избутат напред, аз предлагам да се монтира контакт в съседен на уреда и за да може да се изключва, и ако може да се захрани пералнята от шкафа с мивка всичко е ОК.
shadowman - майстор
bgs, хубаво е че си скрил аспиратора там, но мисля след не много време от парите тия заобления ще се надуят.
bgs - помощник
Тази кухня съм е правил преди три години и до момента клиента няма оплаквания. Заоблянията са кантирани машинно така , че влагата от уредите под тях не е проблем.
NRG7 - специалист
========
Sigi - специалист
bgs написа:
И аз съм на мнение да се направи кухнята наново като се започне от долните шкафове, гърба (аз винаги монтирам 28 мм плот) и накрая горния ред. Кухнята е малка и няма да излезе скъпо. Ако си около Пловдив мога да се заема с тази работа. 0897/952430
Вратичките от МДФ профили ли са или като полските кухни само с декорация? И умишлено ли пълнежа и профила не са еднакви?
shadowman - майстор
Вратите са от МДФ профил с пълнеж от ПДЧ 8мм. Отговарям вместо колегата.
  • 1
  • 2

Тема "Нужна ми е помощ за шкафове." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: