Мечтата на всяка домакиня
Здравейте,сайта ви е разкошен :)
Решихме да си направим малко разместване в къщи и тъй като сме в гарсониера кухнята ще я преместим в хола и ще стане нещо като всекидневна с кухненски бокс.Проблема ми е че непознавам добър дърводелец,който да дойде в къщи да вземе мерки,да направи проект и съответно да направи кухнята.Като повечето жени се разтапям пред разкошните модулни кухни.Няма ли начин да си направя такава без да плащам баснословните 5-6000лв.Благодаря ви предварително :)
Тани - модератор
Добре дошли във форума!

Ами не знам какво имате предвид под модулна кухня и дали знаете цените на кухните , но мисля , че ще ви излезе по-евтино да си вземете готова кухня при едно и също качество!

При мен се получи така , че ако ми остане едно шкафче без да го ползвам на готова кухня ми е с 200 лв по-евтино , отколкото да си я поръчам без това шкафче!

Препоръчвам ви да изгубите някой час по магазините , за да разгледате модели и цени и според мен щее си намерите кухя която да ви хареса и ще се изненадате от цената!Надявам се приятно!
Не съм сигурна дали се нарича модулна кухня,но имам предвид например това
http://aiko-bg.com/index.php?gid=5&tid=7&pid=29686
Не ми харесва точно тази,а този вид кухни
velsi - Почетен майстор
Последното и най-интересно преустройство, което видях скоро беше в панелка с изнесена кухня в ..... коридора, зад входната врата. :)
velsi написа:
Последното и най-интересно преустройство, което видях скоро беше в панелка с изнесена кухня в ..... коридора, зад входната врата. :)
При нас не става,нашия коридор е квадрат 2м на 2м. и зад входната врата ми е банята,нея не ми се пипа :?
Тани - модератор
Ха ха ако наблюденията са ви само от този сайт , ви разбирам напълно , че си търсита дърводелец :-D :-D :-D А видяхте ли и дребния шрифт в много блед цвят

Допълнителни компоненти невлизащи в цената:
- механизми - 3736 лв.
- електроуреди:
*фурна:FRANKE DM 97 M XA - 1167лв.
*котлони: FRANKE FHC 7704-4C - 999лв.
*аспиратор: FRANKE FPL 607 I XS - 1385лв.
- мивка: FRANKE ZOX 660 3” - 327лв.
- батерия: FRANKE PLATINO Cr. - 143лв.
Matchless - специалист
Глухарче написа:
Страшничко нали :megaeek:
Не е необходимо непременно да ходиш в такива магазини като Бурлекс, Ралица, Мартинели. Но може да опиташ при Господинови и сие, намира се на Бенковски до р-т Нептун ще ти направят безплатен проект и ще ти кажат точно колко ще ти струва, при разл.материали. Освен това много е важно от какъв материал ще си поръчаш мебелите - най евтино излиза с пдч, но пък има добри плоскости - Вирджиния мока на Хосе например много добре имитира Венге. Цената е доста по голяма ако е с фурнирован МДФ, алуминиеви кантове и рамки, от значение са и механизмите, метабокс и ..........

Тема "Дърводелец-Варна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: