• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
eva2 - специалист
Здравейте :) Започвам голям ремонт в къщи и ще ми трябва помощ .
Имаше един човек тук който правеше кухни.Търсих го не можах да го открия.Искам да си поръчам кухня. ...ще ми помогнете ли да се свържа с него?
Търся и някой който може да ми направи окачен таван с лунички в банята .
Ще чакам да ми пишете ..благодаря предварително .
jimmy_bar - специалист
все пак поне от кой град си :)
eva2 - специалист
О да,извинете.От София съм.
За кухнята :
1. Нищо не разбирам
2.Не мога да си направя проект като повечето хора тук ,за да ви покажа.
3.И размерите не мога да си взема
Ясно ми е ,че така едва ли бихте могли да ми дадете какъвто и да е съвет или идея.Затова не посках съвет ,а искам някой който се занимава с това да дойде до вкъщи,да види помещението,да си вземе размерите и да ми каже /покаже/ каква кухня може да се направи.Ако имам избор като модели ще се радвам.Малко съм капризна помежду другото.Особенно цветово.Фаянса ми е черен и не искам да го сменям защото ми харесва...е ако се наложи ще го сменя но пак ще бъде черен .Значи кухнята искам да ми е бало-черна.
Ако имате още въпроси питайте.
shadowman - майстор
Ако бях наблизо щях да се навра между шамарите. Като избираш бялото и черното си помосли дали искаш да са матови или лъскави, има бели плотове (дебели 38мм) или черна вълна (черен плос с бели ивици). Правил съм куня с долен ред бяло а горен сив или една от последните, долу тъмно, плот бежов, гръб тъмен, горен ред бежов.
Сега работя по един гардероб, цвета е черен с перлен ефект, лъскав и изглежда много ефектно.
eva2 - специалист
shadowman написа:
Ако бях наблизо щях да се навра между шамарите. Като избираш бялото и черното си помосли дали искаш да са матови или лъскави, има бели плотове (дебели 38мм) или черна вълна (черен плос с бели ивици). Правил съм куня с долен ред бяло а горен сив или една от последните, долу тъмно, плот бежов, гръб тъмен, горен ред бежов.
Сега работя по един гардероб, цвета е черен с перлен ефект, лъскав и изглежда много ефектно.
(черен плот с бели ивици)...шкафовете бели с нещо черно по тях например.
Ще се опитам да снимам кухнята така както е в момента,дано да я хвана цялата,защото съм толкоз невежа по тези въпроси ,че дори не мога да ви обясня какво искам.

А колкото до тавана в банята току що убиха всичко детско в мен.Оказа се ,че банята от пода до тавана е 2.40 и не можело тавана да е окачен :(
Да ама аз искам па :(
Ето линк на темата ми за банята,има и снимки...вижте я моля и ми кажете.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=13551
panalov - специалист
А колкото до тавана в банята току що убиха всичко детско в мен.Оказа се ,че банята от пода до тавана е 2.40 и не можело тавана да е окачен
Да ама аз искам па

Всичко може щом искаш .
Моята баня беше 260см и тъй като трябваше да скрия едни тръби ,та сега е 230см и си е много добре .

Щом искаш ,настоявай
mim - специалист
ако сега банята е 2,40, подозирам че вече е с окачен таван, а и като хвърлих 1 око на снимките
т.е. това което искаш от тук нататък е или да е с някаква форма или и аз не знам
рутиш стария и правиш нов :-D или за лунички само сменят картона на старата конструкция

за кухнята: хващаш една ролетка и измерваш стените, където искаш да седи кухнята ти, сигурно си чертала до 7 клас по геометрия поне :-D
нямам си занимавки, мога да подраскам някакви неща :roll:
eva2 - специалист
Не ,няма окачен таван .....оказа се ,че просто е по-ниска/незнам защо/ Аз като я гледам си е една нормална голяма баня...но ролетката показа 2.40
За кухнята искаш размерите на стените ...ок,ще ги премеря и ще ти ги пратя.
trevora - специалист
На банята да не би да сте повдигнали пода?А кухнята пусни размери,разгледай снимки http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=10360,........и все ще измислим нещо :cool:
eva2 - специалист
Ето какво измислих .......искам такава кухня ,или подобна на тази но със същата идея.Някой може ли да ми направи нещо такова?

Прикачен файл

64333_big_image_1875_122_599lo.jpg
64333_big_image_1875_122_599lo.jpg (70.55 KиБ) Видяна 4934 пъти

Прикачен файл

64324_big_image_1873_122_565lo.jpg
64324_big_image_1873_122_565lo.jpg (45.4 KиБ) Видяна 4934 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: