Здравейте, измислил съм следния примерен вариант за кухнята ни(след една седмица мъки на една програма
).Моля кажете си мнението за проекта. Жилището е панелно, помещението е трапезария с бокс като мисля да избия стеничката под прозореца към терасата, така че да мога да сложа там готварската печка. Хладилника също мисля да го изнеса на терасата както се вижда на една от снимките. От другата страна (т.е. в трапезарията), смятам да използвам стеничката под прозереца и върху нея да сложа плот така че да се получи кухненска маса. В ъгъла до вратата на кухнята смятам да сложа диван с малка холна масичка (но това не е изобразено на проекта понеже на тая програма няма такива екстри).По този начин направена кухнята мисля да съчетая кухненски бокс, трапезария и хол. Вие какво мислите, трябва ли нещо да добавя или премахна и дали е удачен този вариант?
В същото време смятам да сменям и вратата на кухнята и не знам кое трябва да е първо - вратата или подовата настилка

В същото време смятам да сменям и вратата на кухнята и не знам кое трябва да е първо - вратата или подовата настилка

Прикачен файл
K7.JPG (48.25 KиБ) Видяна 4143 пъти
Прикачен файл
K6.JPG (46.06 KиБ) Видяна 4143 пъти
Прикачен файл
K5.JPG (47.34 KиБ) Видяна 4144 пъти
Прикачен файл
K1.JPG (56.29 KиБ) Видяна 4144 пъти
Прикачен файл
Razmeri.JPG (25.95 KиБ) Видяна 4145 пъти