Мечтата на всяка домакиня
Furera - специалист
Колеги, кажете най-добрият начин за захващане на страници на долни шкафове на кухня към термоплота.
danev_tr - специалист
Малко е неясно, но ако гадая май става въпрос за страница на пералня, която е в края на кухнята.Дай повече подробности.
BayDragoy - помощник
Аз захванах страницата на пералнята с три дюбела 8 мм и подсилих отвътре с две метални планки с по 3 болта, които преминават през вертикалната страница. Засега вече два месеца нямам оплаквания.
shadowman - майстор
Дибли + минификс.
Furera - специалист
Значи става дума за всички страници на долните шкафове.Това с диблите го знам, но е много трудно да се нацелят точно в средата ,защото знаете ПДЧ -то е доста рехав материал особено в средата.С метални Г-образни планки също го знам ,питам нещо по практично и по бързо за сглобяване.
shadowman - майстор
За невидимите части винт с конусна глава 5х35 (или обратното), дупчиш със свредло 3,5.
Furera - специалист
През плота ли отгоре
shadowman - майстор
А не! Кутията (шкафа) има дъно, две страници и таван, значи за да се пести материал и за да е цената малко по-малка тавана се прави от две ивици широки 100мм, та самия плот го хващаме през тези ивици, имитации на таван с винт 4х30. Дано съм бил полезен и дано съм те разбрат правилно.
Furera - специалист
Благодаря ти разбрах те напълно.

Тема "Въпрос за кухненски шкаф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: