Мечтата на всяка домакиня
svetlana06 - напреднал
Въпросът ми е следния: само не се смейте Фурната за вграждане как точно се монтира в шкафа или просто се поставя там (като гледам снимката не ми става ясно). Нещо което да я спъва, за да не се мести има ли. Горе в плота връзката каква е. Само се допира ли? Питам защото имам готов отвор, в който преди време беше пералнята и сега искам да си направя шкаф, но тъй като имам съществуващи страници, остава само дъното, което мисля да е чекмедже на малки колелца до земята. Крака не ми трябват като на втората снимка.

Прикачен файл

шкаф_фурна_за вграждане.jpg
шкаф_фурна_за вграждане.jpg (15.62 KиБ) Видяна 12126 пъти

Прикачен файл

отвор за фурна в момента.jpg
съществуващо положение
отвор за фурна в момента.jpg (66.87 KиБ) Видяна 12126 пъти
iveliks - специалист
колега трябва да имаш монтажна схема на уреда където ти е начертано какви габарити са необходими за да влезе уреда и след това фурната се монтира в отвор с габарит 600мм слид като приспаднеш 36мм за страниците се получава светъл отвор 564мм и така на фурната като отвориш вратата има винтове който се захващат в канта на страниците и така се фиксира да не се вади .Спазвай изискванията на монтажната схема .Успех
svetlana06 - напреднал
О, благодаря за отговора. Сега погледнах, наистина има отвори за фиксация.
bisplus - специалист
Ще ти трябва и още една страница за в ляво.
shadowman - майстор
Моята фурна е същата.
todor_velikov - специалист
никъде не трябва да се допира нито горе ,нито отстрани ,само долу но тя ляга там така или иначе,и щкафа трябва да е неподвижен,за какво са ти тия колелца? :shock:

Тема "Долен шкаф за вградена фурна и монтаж на фурната" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: