• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Здравейте,
Вече цял месец мисля и премислям разпределението на бъдещата ми кухня-мечта, но в крайна сметка се загубих сред собствените си идеи и реших да потърся вашите съвети.
На снимката съм отбелязала размерите на кухнята, но не мога да намеря място на хладилника.
Въртях го във всички възможни ъгли, но или ще ми затвори прозорец, или няма да успея да побера всички електроуреди, или ще ми пречи на 32" телевизор.
Възможно е да зазидаме малка част от прозорците и за това преди да поръчаме дограмата трябва да решим как ще е разпределението, дали ще се зида и колко.

Предварително ви благодаря за съветите. Надявам се, че не съм пропуснала нещо да отбележа.

Прикачен файл

CCE27102009_00000.jpg
CCE27102009_00000.jpg (27.81 KиБ) Видяна 8440 пъти
mim - специалист
32" не е ли множко за кухня :?
shadowman - майстор
http://www.blum.com/bg/bg/03/index.php
Изгледай филмчето и помисли а после пиши какво те интересува.
niki_sap - специалист
Можеш ли да ме ориентираш в цените на някои от тези елементи от клипчето. Блумоушън каква цена е и правилно ли съм разбрал, че има електричество в него? Какво захранване е нужно? Ако реша да си преправя вече готовата кухня, например - имам долен шкаф 120 см. с 2 вратички и съответно 1 рафт вътре (пода на шкафа+1 рафт). Мога ли да сложа 2 такива чекмеджета и да използвам същите вратички - представям си го вратичките да са захванати за долното чекмедже, а отгоре да има още едно чекмедже, което да не е видимо отвън, т.е. да си използвам същите вратички и да направя 2 чекмеджета?

По темата - къде се намира отдушника? На първо гледане мисля, че ако сложиш хладилника в ляво, до вратата и от там нататък започнеш да въртиш по буквата П мивка, миялна и т.н. би било най-удачно. Телевизора до левия прозорец, масата и столовете в чупката в дясно.
bogomilZ - специалист
shadowman написа:
http://www.blum.com/bg/bg/03/index.php
Изгледай филмчето и помисли а после пиши какво те интересува.
абе жената се чуди как да вмести и хладилника в 2 на 1.80 м а вие и предлагате servo drive
shadowman - майстор
Ники, май бяха към 500 пари, че и на горе. В магазина им в София би трябвало да имат същата кухня за мостра с всички "изгъзици".

bogomilZ, нищо не съм предложил освен да гледа клипа.
trevora - специалист
Не ми е ясно ,къде е вратата?
niki_sap - специалист
Shadowman - ама 500 за какво - за двете чекмеджета със всичките им джаджи - водачи, тези стопери Блумоушън, и т.н. или само за водачите и стоперите? И въобще изпълнимо ли е както си го представям?

За тази кухня тук има май нужда от още малко информация - размерите на мебелите и техниката - най-вече хладилника и масата задължителни ли са или за пожелателни, къде точно е комина, къде е водата има ли други чупки, радиатори и т.н.
Вратата е в дясно, отбелязала съм я с дъга - 1 м.
Stanislav Stefanov - специалист
Няма ли начин да се разшири малко стаята на някъде :?
Иначе, забрави за хладилника според мен .....
  • 1
  • 2

Тема "Разпределение на кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: