• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
ivcho_82 - специалист
Здравейте,
Бих искал да ви попитам дали някой има впечетление /цена, качество, издръжливост/ от кухните, които се предлагат в Аико. Техен производител е "Фантастико мебел" http://www.fantasticomebel.com/.

Цената за показания проект е:
-4 000лв за ПДЧ мат
-5 600лв за МДФ гланц или ПДЧ гланц

Механизмите са от бавнозатварящите се /незнам как точно се наричат/.
Как ви се струва тази цена :? .

Благодаря ви предварително

Прикачен файл

fantastiko2_malka.JPG
fantastiko2_malka.JPG (29.81 KиБ) Видяна 4491 пъти

Прикачен файл

fantastiko_malka.JPG
fantastiko_malka.JPG (44.49 KиБ) Видяна 4491 пъти
rosso m - специалист
На тая криза СКЪПО :shock:
ArturDent - Почти Безобиден
Аз повъхностите гланц съм ги забранил в къщи. Супер чисто да е - едно пръстче да сложиш и пак изглежда мръсно. Но това решава по принцип домакинята....
pipbel - майстор
На тая криза СКЪПО
Напълно съгласен.
Като за криза са фантастични цените на тия "Фантастико мебел"
Все си е ПДЧ
На мен подобна схема 5л.м. дъбова кухня с барплот плюс дъбово бюро с надстройка и етажерка ми излезе 3000 лева.
Предложената Ви цена ми се струва необосновано висока. Аргументите ми са:
1. Степента на сложност не е висока.
2. Разликата в цената на ПДЧ гланц и мат е висока, но гланц се ползва само за изработка на фронта, така че предложената разлика е неоснователна.
3. В проекта не са вложени скъпи механизми (тандембокс, чупеща ножица и др.), така че и това не е основание.
4. Вложеният материал не е чак толкова много, за да оправдае високата цена.
Вярно е, че за всичко си има клиенти, но е хубаво да се огледате и за други оферти.
shadowman - майстор
3. В проекта не са вложени скъпи механизми (тандембокс, чупеща ножица и др.), така че и това не е основание.
Механизмите са от бавнозатварящите се /незнам как точно се наричат/.
Ако цената не включжа уреди е много скъпо
todor_tsanov - специалист
такъв е живота едни си ценят труда и взимат повечко а други блъскат за жълти стотинки
готов нарязан хляб - 0.54 лв а тесто 1 кг - 2.39 лв.
andreyfa - напреднал
За мен цената е висока. Проекта е дървен..Разстоянието между двата реда изглежда МНОГО малко ?? Или проекта не дава реална представа или разстоянието си е малко и непрактично. И вдвата случая има проблем..Тази кухня с хубав обков и механизм, ПДЧ за мен е около 2800-мах 3000.
ivcho_82 - специалист
Благодаря ви за отговорите и за съветите. Както виждам, според повечето цената е висока.
andreyfa написа:
Проекта е дървен..Разстоянието между двата реда изглежда МНОГО малко ?? Или проекта не дава реална представа или разстоянието си е малко и непрактично. И вдвата случая има проблем...
Едно уточнение, което съм пропуснал да направя в началото - горните шкафове ще са до тавана, а не на стандартна височина
  • 1
  • 2

Тема "Молба за съвет и мнения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: