Мечтата на всяка домакиня
m84 - специалист
Здр.,пак и от мен.Сега търся мнения за това каква прахосмукачка да си взема.Четох по форумите и вече ме боли главата,та намерих тоя модел на Зелмер и ми се струва добра цена.Някой ползва ли я ????.....
Ще ми се да е с воден филтер,че имало голям ефект от нея :?
mim - специалист
освен че и кухнята има нужда да се прахосмучи, какво общо има прахосмукачката с този раздел :?
XpacTa - специалист
Аз бих избрал новия модел на Zelmer - 919 Aquawelt. Освен ако туй Aquario няма нещо по-специално което съм пропуснал.
dundurma - специалист
от 2 години съм със зелмер с воден филтър и съм много доволен-избора е твой
greentree - специалист
И аз съм със Зелмер с воден филтър ,но си има и недостатъците...съдът побира едва 0.6 л. и всеки път филтъра за микрочастиците над гъбата е леш...и мокър малко дори....незнам заради ниския дизайн ли...кво ли...друго което ме дразни е ,че както си чистиш и металната тръба решила ,че е време да излезе я от четката или маркуча...никви застопоряващи системи...като прахосмукачките от "старото матерял" :lol: иначе съм доволен как чисти и вече не мирише на чорапи от изходната струя ...както повечето от този ценови клас :-D за 236 кинта е екстра...
Чаро - Акълия
И аз съм с зелмер с много екстри, ползват се постоянно. Пере, мие, чисти само не готви. Събира 3,5 л има и резервоар за препарат... с торбички кара по половин година преди да се наложи смяна...
Особено полезна функция-пране и събиране на течности(особено ако имате бебе или малко дете). Тръбите на моята са пластмасови и са 2 комплекта. Хепа-мепа филтри, щуротии. Трябва си сериозно четене на инструкцията, щото няма оправяне с тая машина :lol:
Заслужава си всеки лев! Доволен съм и препоръчвам...

п.п. модела Zelmer 619.5 EW Vodnik Trio

Тема "Zelmer 819.5 SK Aquario -прахосмукачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: