Мечтата на всяка домакиня
solo5 - майстор
Знам, че Crown е собствена марка на ТВ Зора.
Различни производители произвеждат разни уреди (предимно китайски),
лепват им марка Crown и ги продават във въпросната верига магазини.
Имам приятел, който е доволен от малките им готварски печки.
Вариантите са 2 - с 2 ел. котлона и 1 газ + 1 ел
Първата е 259лв, а втората - 269лв
Дотук добре, обаче като прочетох си пише, че печката е произведена в България :?
... чудя се дали това не са някакво ново поколение на готварските печки Раховец от едно време, че скоро не съм ги виждал из магазините :?

Изображение

P.S. тази вдясно съм я набелязал :?
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
solo5 написа:
Дотук добре, обаче като прочетох си пише, че печката е произведена в България :?
... чудя се дали това не са някакво ново поколение на готварските печки Раховец от едно време, че скоро не съм ги виждал из магазините :?
Не е Раховец 100% (Ако това е повод за притеснение).
Tisho - специалист
Произвеждат ги в Хасково.Има ги и под друго име Voltel, разликата е само името.Раховец още се произвежда,и моето мнение е ако си намериш вземай него разликата в цената е малка.
solo5 - майстор
abcdefghijklmnopqrstuvwxz написа:
Не е Раховец 100% (Ако това е повод за притеснение).
Не е повод за притеснение, Раховец беше хубава печка :roll:
Tisho написа:
Произвеждат ги в Хасково.Има ги и под друго име Voltel, разликата е само името.Раховец още се произвежда,и моето мнение е ако си намериш вземай него разликата в цената е малка.
Много полезна информация :2thumbs:

P.S. Би ли казал каква е разликата между Раховеца и тази Волтел?
Аз като я загледах тази Crown е с двойно стъкло на вратичката и ми се стори по-добра от Раховеца.
От опит знам, че вратичката на Раховеца се измята и не затваря добре след време :roll:

P.S. 2 Сега разгледах няколко модела на Волтел и според мен нямат нищо общо с въпросната Crown :roll:
Последна промяна от solo5 на пет май 14, 2010 5:56 pm, променено общо 1 път.
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
Ето моделите, които се произвеждат:
Г=Газ , К=Керамичен плот

Ел.печка "Раховец"01
Ел.печка "Раховец"02
Ел.печка "Раховец"02Г
Ел.печка "Раховец"03
Ел.печка "Раховец"04
Ел.печка "Раховец"12
Ел.печка "Раховец"12 с капак
Ел.печка "Раховец"12Г
Ел.печка "Раховец"12 К
Ел.печка "Раховец"12 К с капак
Ел.печка "Раховец"12 КГ
Ел.печка "Раховец"13
Ел.печка "Раховец"14
Фурна "Раховец"
Керамичен плот LVC - 2M
solo5 - майстор
след малко проучване в нета попаднах на печка KTN
и по-точно моделът с газ и ток... приликата във външният вид е удивителна :-D
Изображение
Tisho - специалист
Не знам точно кой модел си гледал на Voltel,ама нямат никаква разлика.Ще се опитам утре да кача снимки.Понеже работя в магазин за бяла техника и от там са ми наблюденията за предимството на Раховеца.Може да изглеждат малко "дървени" на външен вид,ама като качество за "желязни" :-D .На Волтела и крауна ламарините им са дебели,колкото на тенекия за сирене,страничните имам в предвид.Доколкото съм чувал също много им пада емайла,няколко пъти съм виждал ватата ,която е за изолация да стърчи от всякъде
:-D друго за сега не се сещам.
Много бързо пиша и си ме изпреварил :-D .Наистина е удивителна нали :-D .Ако знаеш,колко още удивителни работи има ще ти падне шапката.
solo5 - майстор
NEO MIDI-380 WH :? все едно съм в Матрицата (тези печки не спират да се клонират) :lachtot:

Изображение

P.S. и цените същите като на Crown :lol:

P.S. 2 обаче Neo имат и иноксов вариант, което ме устройва (надявам се да имат и модела с 2 ел. котлона :roll:

Изображение
naB4o - специалист
Има още Раховец. :) Нашите си купиха нов след смъртта на стария 19 годишен отрок :) Беше около 300-320 лв. Във Варна се предлагат в ЗПЗ, срещу електромаркет :)
solo5 - майстор
В началото си мислех за Дипломат, но само като видях каква калпава дръжка са сложили на вратата се отказах

Тема "Въпрос за готварска печка Crown" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: