• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
solo5 - майстор
Някой ако знае сайт на фирми, които предлагат подобни стъкла да пише :roll:
Интересуват ме цени, адреси и препоръки.
Мисля да сложа такова на вратата в кухнята.

P.S. стъклата по-долу са на фирма Glass Mania. Искам да разгледам и на други фирми и да сравня.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение[/img]
shadowman - майстор
Тия джамове би трябвали да ги има във всяка стъкларска работилница, приличат ми на ситен крезе, делта две...
solo5 - майстор
ясно е, че ги има на различни места, но на мен ми трябват лидерите, които ги продават
не искам да пълня гушите на прекувачите
rosso m - специалист
Точно там цените са :x за кой град ти трябват
solo5 - майстор
За Бургас

P.S. Може и за Варна :roll:
MamaMy - майстор
В Практикер с жената харесахме едно фолио което се лепи на обикновено стъкло и имитира цветен витраж или релефно матово стъкло. Ефекта е много добър, не е скъпо и може редовно да си сменяш стъклата като ти омръзнат. Има 100 модела. Другото което ме привлече е, че вратата на която искаме да го поставим е с 12 парчета стъкло с най-различни форми. Това ако трябва да е с релефно стъкло трябва да я карам до стъклар и да му я оставя поне за 2 дни, а това ми е входната врата. През това време ще трябва да я зазидам :-D
trevora - специалист
фирма Кеди до КАТ
pavkatay - майстор
solo5 написа:
ясно е, че ги има на различни места, но на мен ми трябват лидерите, които ги продават
не искам да пълня гушите на прекувачите
за човек, който е платил два пъти за ремонт на една и съща баня ми се струва дребнаво да търси по-добра цена за половин квадрат стъкло, като заобикаля прекупвачите. ЖАЛКО . мислех те за баровец :-D
  • 1
  • 2

Тема "Стъкло за врата?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: