Мечтата на всяка домакиня
garvancho - помощник
Колеги, къде в Пловдив могат да ми изпълнят една поръчка на дребно? Трябва да ми се кантира вътрешния ъгъл на дъно на ъглов шкаф/леле как го обясних :? / и 8 бр. дъна/ПДЧ-8мм/ за чекмеджета с бял кант 0,45мм. Предварително благодаря!
shadowman - майстор
Ако правилно съм разбрал рафта е на буквата Г. Най-добре си го направи сам, купи кант и си ги залепи сам. Не е голяма философия.
garvancho - помощник
Правилно си ме разбрал, обаче канта е PVC 0,8мм и хич не ми идва на акъла :? как и с какво да го залепя. А и на главата са ми окачени тавани и цяла кухня, затова гледам да си облекча малко работата. :wink:
bogomilZ - специалист
с хелметекс може да лепиш и до 1 мм кант ако искаш
shadowman - майстор
Както казва колегата с хелметекс може (аз използвам за ръчно кантиране лепило на хенкел ама го продават в големи разфаовки), но търси на вектор, че другите са като вода. Инак обрязването малко по-внимателни с длето (наточено) или резак ще стане. Инак ако го занесеш в Съливера няма да го направят, а пък в някой цех кой знае какво ще ти кажат.
ivanovrg - специалист
garvancho написа:
... канта е PVC 0,8мм ... :wink:
от къде взе такъв кант и възможно ли е да се слага на заоблена плоскост

искам да си заобля ръбовете на бюрото,че малката все им налита,а в наше село ненамерих нищо подходящо

ако можеш пусни една снимка как изглежда
shadowman - майстор
Няма дерт да се сложи 0,8 кант, само като го лепиш трябва да изчистиш възможно най-добре стария кант и лепилото с което е лепен.
garvancho - помощник
ivanovrg написа:
garvancho написа:
... канта е PVC 0,8мм ... :wink:
от къде взе такъв кант..................

ако можеш пусни една снимка как изглежда
Въпросния кант го взех от Съливер, където ми рязаха и кантираха детайлите. Нямам снимка, но е с шарката на плоскостта. И аз знаех само за две дебелини /0,45мм и 2мм/, та се наложи да преизчислявам набързо някои размери. :)
Абе наистина ли няма малки цехчета за по-дребни поръчки в Пловдив? :? Е затова ще си правим сами нещата. :wink:
sepultura - специалист
Или аз не съм разбрал , или... :? Най-елементарния начин да се кантира ПДЧ е с ютията-калсика в жантра :feuer:
pep - специалист
Taм практикер , бриколаж нямате ли си ?

Тема "Кантиране на ПДЧ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: