Мечтата на всяка домакиня
limp3r - специалист
Някой може ли да ми каже цени на Blum Tandembox и Metabox чекмеджета. Да знам дали изобщо да се разхождам до Варна (тука е Шумен естествено ги няма) за цени, че искам долната част на кухнята да е само с чекмеджета. Благодаря предварително.
shadowman - майстор
Тандембокс (само механизма) на размер 500 мм около 45 пари, ако го надграждаш с рейлинг или допълнителни метални страници отива някъде на 75-85 бройката. Метабокс на размер 500 и височина 150 е около 15-на пари + около 7 лв комплект рейлингите ставаше към 22 ако добавиш блумоушън за тях + 5 на чекмедже.
limp3r - специалист
Благодаря за отговора. Значи Метабокс-а е по-евтин. Все пак ще се разходя до Варна да ги видя на живо. Аз си мислех че са по-скъпи. И на двете системи ли трябва да им се правят дъна?
torbalan - Дървен философ
аз си поръчах обикновена кухня и купих само механизмите... Тандем май бяха :)
около 20 лева на чекмедже бяха...

разходи се, механизмите им са хубави :)
limp3r - специалист
torbalan написа:
аз си поръчах обикновена кухня и купих само механизмите... Тандем май бяха :)
около 20 лева на чекмедже бяха...

разходи се, механизмите им са хубави :)
Определено ще отида. Може и по-скъпо да е, но определено ще е с такива чекмеджета. А ако Тандембокс-а е толкова пари... супер :) Ти само водачите ли смени или цялото чекмедже?
А някой има ли опит с Хетих или Грас (за Хетих знам че имат подобни системи) ? Как са като качество и като цени? По-евтини ли са от Блум?
torbalan - Дървен философ
http://picasaweb.google.bg/dimitar.j.st ... 2935350306

http://picasaweb.google.bg/dimitar.j.st ... 2465606786

аз купих блум преди да разбера, че се внасят и конкурентни марки...
не съжелявам :)

за другите само съм чувал, че съществуват...

иначе в долния ред шкафове са само под мивката и съдомиалната (на първия кадър се виждат)
pavka - специалист
limp3r написа:
Някой може ли да ми каже цени на Blum Tandembox и Metabox чекмеджета. Да знам дали изобщо да се разхождам до Варна (тука е Шумен естествено ги няма) за цени, че искам долната част на кухнята да е само с чекмеджета. Благодаря предварително.
Дано не е късно .... :)

Изображение

Изображение
shadowman - майстор
Pava, с тия цени щеше да изненадаш човека, а колкото по-скъпо толкова по-голяма изненада. На това което си показал цените са без ДДС.
limp3r - специалист
pavka написа:
limp3r написа:
Дано не е късно .... :)
Късно е да :D Но благодаря за усилието все пак. Колегата rosso m ми ги прати на лично а и ходих до Варна и си взех всички цени. Определено ще се прави изцяло с Блум. По-скъпо е, но си заслужава.

Тема "Цени на Blum??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: