Мечтата на всяка домакиня
rum_sz - специалист
Може ли някой да ми каже фирма,която продава тези мебелни панти,и на какви цени.Благодаря предварително.Нещо Чичо Гугъл дава много малко информация.
Само да запитам... тези Lama защо ги предпочиташ?
rum_sz - специалист
Защото преди 10 тина години работих с тях ,и останах доволен от качеството им.В къщи имам един шкаф с тези панти ,който се отваря 5-6пъти на ден и не съм имал проблеми с пантите .Имат много добър реглаж.Досега работих с Самет ,но пуснаха нова серия която не ми харесва .В момента незнам какво е качеството на Ламата ,и за това се интересувам.
shadowman - майстор
Не съм фен на ламата, но са по-добри от самета, преди няколко години бях в Гърция за кратко и използваха лама и от там я знам още, някъде 2001 година. По принцип аз съм фен на блум и предвид ширещите слухове, че се правят в Китай съм доволен от качеството им от вече 15 години работа с тях.
rum_sz - специалист
А ми първите Лами ги купувах от Балкан юг от Севдали.После от Роси.Но последните Самет са ужас.В сравнение с предишните на който с големи букви пишеше СТАР.Лошото е че само в тази фирма която ми писа има ,но лошото е че с Еконта цената става високичка.Така че продължавам да търся други вносители.На тази панта реглажа е перфектен ,колкото да навиваш няма това изтласкване на вратата.Това си е панта за клиенти ,който искат по тънка цена,и най важното че няма да стане гаф с нея.Нарочно вчера гладах въпросният шкаф , който е преди 10 години и нямам забележки.Така че Иване ако се сетиш за други ,който внасят обадими се.Аиде че някой ще помислят че съм рекламно лице :)
pep - специалист
Лама май вече не ги предлагат или поне не се внасят , имаше един пич , който ги предлагаше преди време официален вносител - сега не знам . Иначе са словенски нелоши . Бих ти препоръчал Ferarri панти , добри са и не са скъпи :
http://www.bulfurniture.com/php/firm_pr ... d=53&id=55

Тема "Панти Лама" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: