Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Проекта (малко са сбъркани цветовете ама идеята е ясна).
Крайния резултат (без дръжки, цокъл и една забравена врата).

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (89.43 KиБ) Видяна 13985 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (71.62 KиБ) Видяна 13981 пъти
ncence - помощник
Много хубаво е станала, някоя фирма ли ти я изпълни или сам/сами сте я правили ?
Харесва ми как е станало с височината на кухнята до тавана.
shadowman - майстор
Още няколко снимки. Да спомена че всичко е на блум (панти с блумоушън и авентус). ПДЧ-то е кроношпанско (не го тача), но най се вързваше за постформиннга (който е лице, само вратички), плота е Wodego, гърба от Kaindl, дръжките са китайски, но имат фасон и не са много евтини (напарви ми впечатление, че са опакова поединично с в найлононово пликче и в нещо друго, не го знам как се казва). На първата снимка може да се види системата от тръби за аспиратор(имало е теми за това), това което направих с тях с гофре да се утрепя нямаше да го направя.

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (54.63 KиБ) Видяна 13966 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (51.91 KиБ) Видяна 13969 пъти

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (55.62 KиБ) Видяна 13967 пъти

Прикачен файл

6.jpg
6.jpg (61.76 KиБ) Видяна 13969 пъти

Прикачен файл

7.jpg
7.jpg (47.45 KиБ) Видяна 13965 пъти
Последна промяна от shadowman на вт юни 30, 2009 6:41 pm, променено общо 1 път.
shadowman - майстор
ncence написа:
Много хубаво е станала, някоя фирма ли ти я изпълни или сам/сами сте я правили ?
Харесва ми как е станало с височината на кухнята до тавана.
Стова си изкарвам хляба. До тавана е щото е ниска стаята, а ся ще го ям щото таван е крив и трябва от 18 ПДЧ да го направя 10 за да направя малка козирка. Ще снимам за ко става дума при крив таван и шаф до тавана.
evdoki - специалист
Харесва ми. А някаква плоскост за прикриване на крачетата отдолу ще има ли? Какве са механизмите за чекмеджетата?
shadowman - майстор
Ще има (по-горе писах, че няма цокъл). Механизмите за чекмеджетата са обикновенни ролкови на Блум (до тандембокс не опряхме).
velsi - Почетен майстор
Хладилника май е обикновен. Как точно е реализирано вграждането? Нещо по-специално?
shadowman - майстор
velsi написа:
Хладилника май е обикновен. Как точно е реализирано вграждането? Нещо по-специално?
Не е обикновен, за вграждане си е.
velsi - Почетен майстор
А вграждал ли си такъв който не е? Там как се процедира?
shadowman - майстор
Веднъж съм правил, но не ми хареса какво се получи. Направи се конструция от две страници и таван и вкарахме хладилника вътре. Стана малко паянтава работа, спънахме го отзад и го хванахме за шкафа и се позакрепи. Не сложихме врати щото става така, че за да отвориш хладилника първо трябва да отвориш вратата на шкафа, а тия за вграждане имат синхронизатори (ако мога така да се изразя).

Тема "Една нова куФня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: