• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
ivo_cool - напреднал
Здравейте
предстои ми да обзавеждам кухнята
проблема ми е там че се затруднявам с проекта на това как да изглежда защото мястото е малко а трябва да го направя функционално а и да е красиво та затова ви моля да ми дадете идеи как да го направя как да разположа уредите и шкафовете в бокса
в него трябва да има аспиратор за вграждане, фурна и котлони -2 за вграждане, мивка, пералня и ако има място в бъдеще и съдомиалня.
приблизителните размери са 185/200 като по късно ще ги напиша с точност прилагам снимки за визуална представа
ще очаквам с нетърпение вашите идеи и мнения. благодаря предварително
ivo_cool - напреднал
и още една

Прикачен файл

001.jpg
001.jpg (19.18 KиБ) Видяна 8043 пъти

Прикачен файл

003.jpg
003.jpg (18.81 KиБ) Видяна 8043 пъти
Liubo3 - специалист
Помещението ми харесва и мисля че има достатъчно място за всичко.може да сложиш мивката на стената в ляво, пералня и съдомиална на лицевата стена а фурната и котлона на лицевата най в дясно възможно най близко до отдушника.
Бат Иво - специалист
Уредите и шкафовете се подреждат така както си наредил изходите за вода,ток и миризми!Всичко се планира предварително така че би трябвало да си имал идеи и план преди да завършиш кухнята. :?
grammy - специалист
ivo_cool, драсни набързо някакъв план, че да видят майсторите за кво стаа въпрос! :?
ivo_cool - напреднал
а можеш ли да ме насочиш към някоя фирма за такива плотове и като цени каква е разликата в цената
аз съм от Бургас
grammy - специалист
съотношението в цената на стандартни кухненски плотове към цена на естествен гранит е от порядъка на 1:6 ...възможни са вариации, разбира се... :|
Илиян Илиев™ - майстор
В тия 3,5 квадрата, ако можеше и един 250литров фризер ракла да вкараш...

Защо пък пералнята в кухнята? :shock:

Ако не се лъжа живеем в 21 век? :?
  • 1
  • 2

Тема "ИДЕИ ЗА ПРОЕКТ НА КУХНЯ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: