• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
root666 - специалист
Колеги знаете ли къде се продават плотове и гърбове Egerpres. Когато правихме кухнята и стигнахме до гърба, се оказа че плоскостите за гръб са изметнати и отидох в Алати и ги върнах, но тъй като и наличните им в магазина бяха изметнати не взех нищо. Оттогава кунятя ми си стои без гръб, защото не мога да намеря подходящ за плота. Декора е Alhambra, нещо подобно е: Изображение
Ако имате идея къде в Пловдив или околностите има продукти на тази фирма, или подходящ декор на друга, кажете. Даже си мислех гърба да го направя контрастен, зелен примерно като не мога да намеря същия декор. А това е самата кухня:
Изображение
root666 - специалист
Да, пасва ми идеално, да знаеш къде ги продават по-близо около Пловдив?
shadowman - майстор
Единия вариант е да тръгнеш по пазарджишко шосе и да свиш към хангарите и там ще търсиш Делта плос, доколкото помня имаха плотове на Генташ, но не съм сигурен. Друг начин е да ти го доставят на адрес, на мен ми карат всичко на място.
rum_sz - специалист
От Роси всеки ден пътуват камиони,познавам половината ,който карат стоката.Ако видиш зор ще говоря с момчетата да ти хвърлят един гръб.
root666 - специалист
То като гледам размера 3,66, един май няма да ми стигне, имам да обикалям много чупки, около 4,40 обща дължина, те не продават по-малко от плот, така ли ?

Делта Плос нямат плотове на Генташ, звъннах им по телефона.
rum_sz - специалист
4200 - Най - голямата дължина.
bisplus - специалист
А зощо не си го направиш с полиран гранитогрес ще стане пного добре.Например с този http://www.doma.bg/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D ... -p3011.htm
shadowman - майстор
Преди няколко години кроношпанските гърбове бяха толкова криви, че приличаха на лодка, ся са малко по-добре. Помня един баварски бук с който се борих.
  • 1
  • 2

Тема "Гръб Egerpres" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: