• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Ivo_Dinkov - специалист
Здравейте колеги, почти приключихме големия ремонт вкъщи, останаха само разни дреболии с повишена трудност, както се казва.
Единия е коша за отпадъци.
Искам да го монтирам под мивката, от моделите, които се изтеглят с отварянето на вратата. Проблема е, че разстоянието между стената на шкафа и сифона е 24 см в ширина, 34 см в дълбочина.
Сифона слиза до височина 32 см, т.е. по- ниско кошче от 32см може да бъде широко колкото си иска :lol:

Дайте идеи от къде да намеря такова компактно кошче!

Ето снимка на шкафа:

Изображение
miromoshev - помощник
http://www.rosi.bg/contacts.php Последно при тях гледах такъв кош. Другото място на което съм виждал е магазина за мебелен обков, срещу нас, но едва ли ще ти свърши работа.
Ivo_Dinkov - специалист
Благодаря, малко големи са ми кошовете :? , но пък доста други интересни неща има, тъкмо се чудех за идеи за гардероба в коридора, в който искам да вградя коша за пране :lol:
shadowman - майстор
В Пловдив на едно място има кош с по-малки размери от тия големите и лъскавите.
Ivo_Dinkov - специалист
Всъщност успях да 'събера' сифона с още 1 см и така пространството под него стана 33 см. В ROSI.BG имали 30 см висок кош, който с толеранса за отваряне перфектно ще се събере.
Остава да го видя и взема следващата седмица, понеже през уикенда не работели.
Ivo_Dinkov - специалист
Ето го и коша:

Изображение

А тук вече е монтиран и използван по предназначение :lol:

Изображение
Изображение
silllveto - Майсторица
Честито ти кошче, мойто е за вграждане в плот, взех го с доставка от варненска фирма:
http://www.vivainginering.com/showcateg ... E8/45.html
Изображение
Spassow_lbg - специалист
кожа за вграждане в плот дали е практичен. как се изпразва и може ли да сложиш пликче вътре без да стърчи покрай капака.

интересува ме и цената ако не е тайна че в сайта нямаше такава
silllveto - Майсторица
Не е монтиран още, та не знам за пликчето и аз съм го мислила тва. Но за мен лично е мн практичен - аз си "действам" директно над коша по принцип, а в случая няма да се навеждам. Тези на вратичката по- не ми харесват, трябва да я отваряш всеки път, което е доста често като заготвя. После като се има предвид масовото качество на обкова, не се знае кога ще висне вратичката.

Не си спомням цената, ок 30 лв. ми се върти, доставка с Еконт, абе звънни по телефона, ще ти обяснят.
И да знаеш, че на снимката е по-красив. :wink:
ribnikolaevi - майстор
Можеш ли да го снимаш твоя кош и да го качиш тук?
Не каза как се обслужва/изпразва.
  • 1
  • 2

Тема "Компактен кош за отпадъци за вграждане- от къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: