Мечтата на всяка домакиня
popodopolo - напреднал
Здравейте!В неделя ми монтират кухнята!Всичко е налице и ми остава да закупя батерията!Тъй като на пазара има над 5 вида бих желал да ми дадете съвет че да взем оптималното съотношение цена/качество защото някакси не виждам как да платя 200 лв. за една батерия!
ЕДни казват Видима,други Сириус,трети разни други и съм пред една огромна дилема!
Ще съм Ви благодарен ако ме насочите! :?
kiss9402 - специалист
root666 написа:
Видима
=D>

всякакъв вид китайски ментета - [-X #-o

Поздрави :supz:
SoWhat - специалист
За кухнята - Видима, накой модел на "Тека" или по-скъпа. И задължително да е по-висока и с извивка, а не скосена/под ъгъл/ за да може да се вкарват безпроблемно по-обемни съдове в мивката. За банята - по същия критерий. Ако е някаква ниска, ни ръце може да измиеш, ни вода да пиеш.
Евтиното винаги излиза по-скъпо. Винаги!

За кухнята - Видима, накой модел на "Тека" или по-скъпа. И задължително да е по-висока и с извивка, а не скосена/под ъгъл/ за да може да се вкарват безпроблемно по-обемни съдове в мивката.
+1

Освен гореспоменатото, измерете и каква дължина на лебедката ще ви е удобна и подходяща спрямо размера на кухненската мивка.
Вкъщи от 5-6 години сме с две батерии Vidima в банята и нямаме проблеми.Вярно е ,че са скъпички ,но евтиното винаги ,абсолютно винаги излиза по-скъпо. Така че Vidima +1 !!!
torbalan - Дървен философ
последните десетина години съм ползвал батерии на видима и разни китайски...
най-много ядове и проблеми съм имал с тази на видима...
най-читава беше една китайска, която навсякъде по магазините я продават за италиянска :)
кусура на китайските е, че нема резервни части за тях :)

в момента и в банята и в кухнята съм с рока, верно по-скъпи са, но са много готини... лично аз си харесах смесителите от серията Monojet, но и късмета ми проработи - кухненския и този за умивалника ги уцелих на някаква промоция в практикер, та платих горе-долу половината от актуалната им цена :)
shadowman - майстор
SoWhat написа:
За кухнята - Видима, накой модел на "Тека" или по-скъпа. И задължително да е по-висока и с извивка, а не скосена/под ъгъл/ за да може да се вкарват безпроблемно по-обемни съдове в мивката./

Нека да се има предвид, че колкото е по-нависоко смесителя толкова повече пръска вода извън мивката.
MamaMy - майстор
Интеркерамик. Части за тях бол и на супер ниски цени. Качеството съвсем прилично за цената, а гаранцията истинска. Имам 3 и супер доволен. Два от тях са ми Оливия
shadowman - майстор
За ся по-голям ментак от интеркерамик не съм виждал. Мивките им ръждясват, планките за монтажа се късат като ги навиеш, дозаторите за течен сапун се скапват на първата година.

Тема "Помощ за избор на батерия за мивка и две бани" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: