Мечтата на всяка домакиня
1. Мястото на хладилника при всички случай ще е близо до тръбите на парното, някъде на около 20 сантиметра. А парното ще се ползва . Интересуваме какви са рисковете и какво бихте ме посъветвали да се изолира или нещо друго, аз мислех да сложа шкафчета, но не знам дали е удачно ?
2. Тъй като ще се готви на терасата, винаги съм се чудила как се закрепят аспираторите като няма преградна стена изидана, т.е. изглежда,че са само по едната ширина захванати? Бяхме тръгнали с градежите, но щяхме да натоварим здраво тераската и решихме да подходим разумно.
Smarin - специалист
Не че ти разбрах много въпросите :)
На 20 см от тръбите не ми се вярва да е проблем за хладилника , но ако се притесняваш нищо не пречи да им сложиш вата и да ги скриеш с картон (даже е по естетично)
Абсорбатора се хваща само отзад , когато е самостоятелен (когато е вграден в шкаф се захваще отгоре )
SoWhat - специалист
1. По-първия въпрос човека ти е отговорил.
2. Аспиратора: ако е "самичък" се захваща чрез дюбели към стената. Някои модели имат планка, която също се захваща чрез дюбели, а аспиратора се закача за нея. Подобен вариант - за да не е гола стената зад аспиратора залепяте/захващате ПДЧ плоскост с необходимите размери, а аспиратора за нея чрез видии. Ако е за шкаф - то е ясно вече.
Успех.

Тема "Няколко въпроса за моята кухня!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: