Мечтата на всяка домакиня
kobutan - специалист
трябва ми кухненски плот, но само 1,5 линейни метра.къде може да ми изрежат само тия 1,5 м без да купувам целия плот?
ebahti - майстор
А ти от къде си-Каспичан,Долно Озирово или Големо Бабино ????? Иначе във всяка мебелна фирма сигурно могат да ти отрежат ама ш ти земат толко пари колкото ако си го купиш от некоя голема верига магазини целия- мисля че за около 60кинта купих от Бриколаж преди време 3м плот
kobutan - специалист
щом не пиша откъде съм значи съм от софия.
ZMeyGorianin - майстор
Не думай :shock: Значи това е по подразбиране, така ли? Ако питаш Тодор Колев- "Всички сме от село..."-справка филма "Опасен чар" :lol:
Ще има да чакаш помощ с тази логика :evil:
toni_g79 - специалист
kobutan написа:
щом не пиша откъде съм значи съм от софия.
:lol: :lol: :lol: "простотията оди по ората" :lol: :lol: :lol:
kirofabv - специалист
В големите вериги плотовете са големи и не вършат работа за по-специфични размери защото (цитирам) "ще го кантираме ама няма да ви хареса". И те така :) Аз също си търся.
ebahti - майстор
kirofabv написа:
Аз също си търся.
По подразбиране ти също си от София нали :-D
tomny - специалист
Едва ли, когато е по подразбиране, се пише "софия", с малка буква.
kobutan - специалист
абе пичове, като не помагате що не си гледате работата? от 7 млн българи 2 милиона живеят в софия, от участниците в тоя форум над 50% също са от софия, така че на всяка втора тема най малко става дума за софия. софия не е българия и не съм казал че е. ама като питаш за каспичан си пишеш че питаш за каспичан нали?
а това че селянията не напразно й викат селения и всички комплексари вместо да помогнат се чудят кви глупости да пишат. нямам време да се занимавам с вас, ако си нямате работа пишете глупости колкото си искате.
така че който комплексар се е обидил проблема си е негов, аз комплекси от по големи градове от моя нямам.
toni_g79 - специалист
Култура нулева,поне правописа да ти беше на ниво,но и той като нея.Което пък обяснява всичко!!! :wink:

Тема "Кухнетски плот на линеен метър" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: