Мечтата на всяка домакиня
alno - напреднал
Здравейте колеги. Гледам другите колеги показвата своите творения та реших и аз да покажа какво направих през уикенда.
Механизмите са най-обикновенни на САМЕТ, плота е на КРОНОШПАН а ПДЧ-то е на ОРМА.
Лицата са кантирани с кант 2мм. а корпусите са с 0,5.
Уредите са:
-Аспиратор GORENJE
-Фурна ARISTON
-Котлон FINLUX
-Мивка FAT
-Смесител VIDIMA

Надявам се на градивна критика от професионалистите а и не само. :drinkers:

Прикачен файл

DSCN1502 copy.jpg

Прикачен файл

DSCN1501 copy.jpg
stiv1961 - майстор
Градски, това за два дни ли :? ти си гений. Сигурно бачкаш в едноименната с ник-а ти фирма. Красиво :supz:
alno - напреднал
Да градски там бачкам. Монтажа ми отне 2 дни (самичък) иначе изработката е за 1 седмица след работно време от към 17:30-22:00.
Разкроя го пуснах в РОСИ (аз кълцам само по време на монтаж ако се наложи).
Krelion - специалист
Хубавко е станало :)
Аз бих сложил мивка с отцедник,повече контакти/или двойни,тройни/,осветление под горните шкафове.
Чекмеджетата ми се виждат излишно много и малки.По-добре ми се струва,ако на тяхното място имаше база бутилки,едно малко чекмедже и тандембокс.
SoWhat - специалист
Вратичките над ал. витрини как се отварят?
alno - напреднал
Всички витринки са с амортесьори. Долните се отварят на 110 градуса а горните на 80. Височината на горния ред е 700мм ама домакина ги стига спокойно.

П.П. Витрините са от MDF.
Krelion - специалист
Кажи за чекмеджетата,де!
alno - напреднал
Ами по първоначален замисъл беше да са само по 3 на шкаф ама домакинята реши че и стават прекалено големи и дълбоки и реши да ги направим 4 по 20см.
Определено като се загледа човек, изглеждат ненужно много ама каквото си поръча клиента над това се мъча.
Бутилиера ще има в шкафа от дясно до фурната (за 300мм. шкаф).
Много ги мъчих да им бодна поне 2 лунички на дългата линия ама.....зор, не дават. :partyman:
Krelion - специалист
Какво по-хубаво от дълбоки чекмеджета?
Домакинята Винаги има право!Важното е да е доволна. :partyman:

Тема "Да покажа и аз какво сътворих." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: