Мечтата на всяка домакиня
phoenix9040 - специалист
Мисля да се пробвам да си сглобя кухнята сам.
Трябва ми магазини за мебелен обков в Пловдив
Насочил съм се към обков на Bluum.
Ако може да ми помогнете и с добри сайтове със цени и снимки на обкова за да го разгледам.
Цени на механизмите на Блум
tripioo - специалист
http://www.blum.com/bg/bg/index.php .... каталог със схеми и контакти в страната ...
phoenix9040 - специалист
Къде мога да видя цените им в интернет
Аналог на Блум
За Блум и против за да мога да направя по лесно избора си

Идеята ми е всички шкафчета да са без дръжки с плавни прибиране.
tripioo - специалист
най добре направи запитване на сайта им... а иначе си зависи от парите които искаш да вложиш , всичкоо го има и китайско..
shadowman - майстор
phoenix9040 написа:
Къде мога да видя цените им в интернет
Аналог на Блум
За Блум и против за да мога да направя по лесно избора си

Идея си нямаш за какви цифри става дума ако наистина искаш всичко да е така. Трябва да се използва системата SERVO-DRIVE за тандембокс (големи чекмеджета) и клапващи врати (ако ще ги има тези неща). Инак си има стандартно механизми и панти с амортисьори (блумоушън) или само пушове. Цените са няколко и най-добре ще е да идеш на място, магазина им е в домострителния до Скобелева майка. Само за пример ще дам, че за един клапващ механизъм за врати горен ред моторчето + окабеляване + траф е около 500 пари. Други добри марки са грас, хетих, хефиле... ама аз лично нямам опит с тях, блум ми стигат (само те за сега имат такива изгъзици ако не се лъжа).
SoWhat - специалист
Ако говориш за вратички-няма такъв филм.
Иначе Шадоу ти е посочил приблизително цифрата. Около 230 лв. е мех. за чекмедже '"one touch".

Аналог на БЛУМ са ГРАС или ХЕТИЧ.
Цени в нета няма да намериш.
Панта блум ~ 1.65 с ДДС. Амортисьор за нея ~ пак толкова.
За Блум против няма.
phoenix9040 - специалист
Гледах и серво драйв ,но точно цената ме притесняваше.А за системата серво драй серво двигател се слага на всяко чекмедже нали ?
В банята ми правиха шкаф който е с пуш (без дръжки )който не е серво драйв.
Това което не знам е дали има пуш за големите чекмеджета ( за тенджери и т.н ) които се очаква да са по тежки.
shadowman - майстор
http://www.blum.com/bg/bg/03/index.php
Има палец на всяко чекмедже и е около 80 лева (май без ДДС-то), инак ся има нова система само едно чекмедже. Пуша на блум е около 45 лева инак на другите е около 20 (+-), но и направата им е различна (миналата година на един шкаф за баня сменях чупения грас с блум). Да си призная малко ме съмнява ако непълниш голямо чекмедже с тенджери и пуша да го изхвърли целия, по принцип на блум пушовете не отварят целите врати (само ги открехват ако мога да се изразя така) или цялото чекмедже (но тук опира и до колко е пълно)

Тема "Помощ за изработка на кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: